PSD Caraș-Severin: „PNL a făcut din Aquacaraș o afacere de partid”!

modelmic1

Reprezentanții organizației județe a Partidului Social Democrat au emis un comunicat de presă prin intermediul căruia acuză filiala Caraș-Severin a Partidului Național Liberal că a făcut din Aquacaraș, operatorul de apă și canal al județului, o afacere de partid. În același timp, PSD a ținut să declare încă odată public că nu se va implica în încercările de a-l demite din funcție pe vicepreședintele Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni, considerând că problema trebuie rezolvată în interiorul Partidului Național Liberal și nu în plenul forului județean. 

Atragem atenţia Organizaţiei PNL Caraş-Severin, că în calitate de acţionar majoritar, prin reprezentanţii ei la Aquacaraş, Consiliul Judeţean Caraş-Severin are obligaţia de a rezolva urgent situaţia dramatică a operatorului  de apă condus de membrii PNL, din care au făcut o afacere de partid”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Caraș-Severin.

Pe acest subiect a avut o intervenție în ultima ședință a Consiliului Județean și deputatul PSD de Caraș-Severin, Ioan Benga, care a atras atenția consilierilor județeni că problema de la Aquacaraș trebuoie rezolvată cât mai repede. „Nu uitați că aveți în subordine un operator care are 800 de angajați și se vorbește că la acest operator cheltuielile cu salarii sunt mai mari decât câștigurile din încasări. Este un lucru pe care vă rog să îl verificați foarte serios. Această problemă de la Aquacaraș ar putea să ne ducă cu mulți ani înapoi. Ați dorit să aveți puterea în Aquacaraș, ați devenit majoritari acolo, dar nu ați controlat în fiecare an, conform legislației în vigoare, ce fac oamenii aceia acolo”, a mai adăugat Benga.

Referitor la demiterea vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, biroul de presă al PSD Caraș-Severin face următoarele precizări:

Organizaţia Judeţeană PSD Caraş-Severin informează opinia publică din judeţ, că nu participă şi nu va participa la jocurile murdare care au loc în interiorul PNL Caraş-Severin pentru rezolvarea postului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean administrativ, ocupat de domnul Ionesie Ghiorghioni, jocuri pe care vor să le transfere în Consiliul Judeţean. PNL Caraş-Severin refuză să-l demită din funcţie pe domnul Ionesie Ghiorghioni, deşi din punct de vedere statutar poate să-i retragă calitatea de membru al partidului, măsură care duce automat la pierderea calităţii de consilier judeţean, respectiv de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin”.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Alexandru Marin

  Foarte bun articolul dar ati uitat sa scrieti ca in toata lumea civilizata exista operatori ai serviciilor publice, inclusiv pentru cele de apa si canal. Acolo insa autoritatilor le pasa de comunitate. Poate ca autoritatile, in special primaria Resita, nu sunt foarte multumite de acest gen de organizare impus de fapt de UE ca si conditie lpentru accearea fondurilor, deoarece nu pot fi manipulate fondurile asa cum doresc sutele de consilieri si de rude de consilieri si de primari si de rude de primari si amante si surori si frati si vecini si de la care au cumparat odata benzina ieftina etc, toti cei care s-au perindat si au vrea sa se tot perinde prin tot felul de functii de rahat carora le aduc numai rusine. Nu lasa nimic in urma ,lor, numai jale. In afara de apa si cala, ce plm s-a mai facut in orasul asta de 20 de ani? Ce plm de investitie a fost facuta de Primarie? ce plm de serviciu public merge bine? ce investitori de suces au reusit sa atraga, in afara poate de marele domn padureanu? O fi Consiliul Judetean actionar principal, dar apa si canalul nu sunt problemele acestuia sunt ale primariilor. Ca na, cand scrii tra’sa sti despre ce scrii!!!!!

  Domnilor ziaristi…cea mai mica problema e aquacaras, problema e alta, daca sunteti chiar buni, descoperiti-o. Or fi jdemii de pnl-isti si acolo dar majoritatea oamenilor, pnlisti sau nu, lucreaza acolo i pun suflet acolo si nu e drept pentru ei sa generalizati si sa reduceti totul la aquacaras. daca ar fi pdl-isti ar fi la fel dar cu pdl-isti. Mi se pare ipocrit si las demersul acesta atat de tarziu de a blama o situatie care putea fi blamata demult, din 1990 de exemplu. Daca ati descoperit-o si nu o puteti scrie, lasati-va pagubasi. Unii oameni pot citi lucruri mai complexe de atat.

  Deci, ce interes ar avea primariile sa nu ajute aquacaras si sa o lase in deriva? Astept un articol pe tema asta?? ? Are rost?

 2. Cornel

  Mai Alexandru Marin, ce e ma cu tine puiule, iti este rau, ai febra ? Vad ca ai scris si citez: ” exista lucruri mai complexe” pai tu nu sti ma baiatule ca acest cuvant “complex” nu are grade de comparatie ? Tu nu sti nici macar gramatica de clasa a 6-a . Asa ca mai Marine, cartea nu e pentru toti, asa ca treci inapoi in canal si da-i cu sapa daca doar atat poti si nu ne mai chinui cu retardul tau gramatical. Mi se pare ca esti un analfabet functional, adica sti sa scrii si sa citesti dar nu intelegi nimic. Te pupa mosu, pa pa.

 3. Vichy

  Domnule Cornel mai usor cu gramatica. Ati confundat adjectivul „complet” (care nu are grade de comparatie) cu paronimul său, „complex” (care conține mai multe elemente diferite, complicat), care poate avea grade de comparaţie (ex: Mecanismul unui ceas elveţian este mai complex decât cel al unui ceas electronic.). Mai rasfoiti cartea aia la care faceti referire inainte sa adaugati comentarii jignitoare.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei