Maria Csigi- Peste satul meu îi nor

Maria Csigi

O tânără talentată a Banatului de Munte , eleva din localitatea Tirol- Comuna Doclin, Maria Csigi, se recomandă de la sine ca un vlăstar curat și mândru al folclorului bănățean. Elevă în clasa a VI-a la școala din Tirol, Maria a fost luată în evidențele colegiului național de arte „Ion Vidu„ din Timișoara, remarcată fiind de prof. dr. Marius Cîrnu, cel care este și managerul colegiului. La prima ediție a festivalului concurs „Bănățenii au talent” desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița, Maria Csigi a obținut premiul special al juriului, reușind să sensibilizeze atât juriul cât și publicul prin vocea ei cutremurătoare și ambitusul de largă întindere.

Despre tânăra interpretă Maria Csigi, vom mai auzi cu siguranță lucruri frumoase în perioada ce va urma, Reper 24 fiind punctul de pornire spre o cariera ce i-o dorim încărcată de satisfacții artistice.

Reper24

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei