Compania Transport Kelu angajează șoferi și dispecer!

Transport Kelu angajeaza

Compania Transport Kelu, cu sediul în orașul Oțelu Roșu, angajează șoferi pentru microbuzele care efectuează zilnic cursele România – Austria, România – Germania și retur. Șoferii care își depun cererile de angajare trebuie să fie posesorii permisului auto categoria B, de minim 5 ani.

De asemenea, compania angajează și dispecer, preferabil doamnă sau domnișoară, pentru preluarea comenzilor de transport persoane.

Compania Transport Kelu realizează zilnic, în siguranță maximă și confort sporit transport de persoane din România spre Austria și Germania dar și retur, la prețuri avantajoase. De remarcat, transportatorul cu referințe din cele mai bune în piața transportului de persoane, are cele mai eficiente și sigure soluții pentru transport la domiciliu.

Pentru rezervări la cursele România – Austria, România – Germania și retur, vă rugăm să contactați compania Transport KELU la numerele de telefon: 0733.300.300,  0728.833.170 și 0762.029.190  sau online pe facebook https://www.facebook.com/Transport.Kelu

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei