O fetiță de doar 11 ani și-a găsit sfârșitul într-o mică piscină de plastic, din curtea casei

a

Începeam emisiunea live de aseară, la Reper24 cu o veste tristă: un nefericit incident se produsese chiar înaintea intrării în direct cu edilul comunei Ciuchici Ion Orbulescu. O fetiță de doar 11 ani a alunecat și a căzut cu fața în jos într-o piscină amplasată în curtea familiei din localitate. Una dintre celelalte două surori ale fetei a fugit după o vecină care a scos fata din apă și a sunat la 112. Echipajele medicale au venit, au încercat să resusciteze copila dar toate eforturile lor au fost zadarnice. Trupul fetiței a fost transportat la Spitalul Județean din Reșița pentru necropsie și stabilirea exactă a cauzei decesului.

„E fetița cea mai mare a unei familii de toată isprava din comuna noastră“ – a precizat edilul Ion Orbulescu. „Este regretabil ce s-a întâmplat și suntem alături de familia îndoliată. Vom sprijini cu tot ceea ce este nevoie din punct de vedere financiar. Mirecuri avem ședință de Consiliu Local și le voi propune acest lucru colegilor mei din conducerea primăriei. Ei sunt oameni harnici, liniștiți și cu bun simț; chiar dacă nu stau bine din punct de vedere material, au făcut tot ce se putea pentru cele 3 fete ale lor. Imi pare rău că doar atât mai putem face pentru a-i putea ajuta“.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei