Un loc de vis într-un mic paradis…Restaurant Bigăr!

image001

După mai mult timp în care restricțiile nu mai conteneau, normalitatea revine încet, încet, acest lucru bucurându-i pe turiști. Trebuie să ne obișnuim să învățăm să ne bucurăm de ceea ce ne oferă natura, făcând un popas la Restaurantul Bigăr, lângă binecunoscuta Cascada Bigăr.

Manageriat de cunoscutul om de afaceri, Ovidiu Lolea Restaurantul Bigăr este pregatit pentru cele mai pretențioase gusturi, ale celor mai fini gurmanzi ce le va trece pragul. Acesta dispune de o echipă tânără, dornică și pasionată de gastronomie, având ca motto ,, aici, gustul desăvârșit primează.

Profilul restaurantului a fost ales fără ezitări, dorinta proprietarului fiind să obțină un restaurant cu specific  în cea mai mare parte tradițional romanesc.

Așa cum vă aminteam și în advertorialele trecute, Cascada Bigăr este una din numeroasele frumuseți pe care natura ni le-a pus la dispoziția privitorilor.

Imaginile spectaculoase ale Cascadei Bigăr au făcut înconjurul lumii, iar presa internațională nu a ezitat să o includă într-un top al celor mai frumoase cascade naturale din lume.

Legenda mai spune că cei îndrăgostiți care vor să aibă parte de iubire veșnică să bea apă din cascada Bigăr.

image003

Meniurile culinare de la Restaurantul Bigăr, sunt speciale, pregătite de oameni speciali, printre care îl reamintim pe  Executive Chef Marian Popovici, o mai veche cunoștință de-a noastră. El este inițiatorul mai multor meniuri din cadrul Restaurantului Bigăr, menținând tradiția locului, cea de pe Valea Almăjului fiind un ambasador a tot ceea ce se întâmplă acum la Bigăr.

Tot din categoria meniuri,  mai fac parte și donațiile pe care acestia le împărtășesc cu oamenii nevoiași, bătrânii sau persoanele cu dizbilități.

Ovidiu și Marian nu sunt străini de aceste activități, menținând permanent o relație specială, de întrajutorare cu cei care au nevoie de așa ceva…ultimul act s-a desfășurat chiar acum câteva zile.

Suntem oameni credincioși, cu frica de Dumnezeu și dacă El ne oferă o viață indestulată, noi, încercăm să aducem o licărire de bucurie în sufletele celor care sunt mai puțin norocosi. Să nu uităm să mulțumim Domnului pentru ceea ce avem, pentru cee ace suntem și pentru fiecare zi în care ne trezim sănătoși. Acesta reprezintă adevăratul sens al vieții, pentru care merită să facem și sacrificii.

image005

Revenind la Restaurantul Bigăr, acesta este unul care este pe gustul tuturor împletind pe rând, bucătăria tradițională zonală, cu bucătăria tradițională românească și bucătăria intrnațională, dotată cu o linie nouă si modernă de utilizare.

Un mare avantaj față de foarte multe locații este acela că se utilizează doar produse naturale…acestea sunt bio, românești din producție proprie atât din grădină cât și din fermă.

La cerere (programat) se pot organiza evenimente culinare și/sau mese festive. Grandioasa terasă și aerul puternic ozonat de pe Valea Minișilui, îți vor creea pe rând sentimentul de gol în stomac și foame, savurând cu și mai multă poftă delicatesele, în compania susurului Minișului.

image007

Restaurantul  a fost conceput ca o oaza de intimitate si confort. Meniurile sunt alcatuite din cele mai fine si sofisticate ingredient.

Fiind unul din cele mai bine cotate restaurante din Caraș-Severin, acesta vă oferă o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calități gastronomice .

Dacă sunteți în trecere și doriți ceva auentic zonal, aventurați-vă în delicioasele pregătiri zilnic intre orele 10:00-22:00

image009

Ne puteți urmări pe Facebook pe linkul Restaurant Bigar

https://arhiva.reper24.ro/bigarcascada-restaurant-distractie/

https://arhiva.reper24.ro/restaurantcascada-bigar-un-tablou-de-toamna-autentica/

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei