(P) DELECTROVAF

modelmic

Reparații mașini automate de spalat și frigidere la domiciliu,servicii rapide pentru clienți inteligenți

 image001

 

Suntem o firmă cu multă experiență în domeniul reparațiilor din categoria electrocasnicelor de talie mare (mașini de spălat automate rufe sau vase, frigidere, congelatoare, plite electrice) va fi alături de dumneavoastră cum a fost  și până acum, având o experiență de peste 10 ani.

Perseverența,experiența, știința și onestitatea față de client sunt cele mai bune atuuri ,ce recomandă firma DELECTROVAF, ca fiind una dintre cele mai de succes în domeniu din județ și nu numai, aceasta depașind granițele județului.

Ești, sau vei fi client DELECTROVAF, vei fi un om fără probleme și fără grija că în casa ta ar exista vreun produs amintit mai sus, nefuncțional sau cu probleme de funcționalitate.

image002

Reparăm pe lângă altele și module electronice, la cele mai avantajoase prețuri.

Faptul că ești clientul nostru, ești un om norocos, deoarece venim cu o noutate tip promoție pentru tine…un contract de fidelitate care îți aduce doar beneficii, atât la intervenții, cât și la extra-intervenții,beneficiind de gratuități, atât la manoperă, cât și la reparații casnice

Reparăm mașini automate de spalat vase și rufe, dar și frigidere, congelatoare, indiferent de tipul sau vechimea produsului.
Ne deplasăm la domiciliul clientului în Reșița și pe raza județului Caraș-Severin în cel mai scurt timp posibil.
Reparăm module electronice la cele mai avantajose costuri pentru client.

image003

Ai cumparat o masină de spalat nouă și nu știi să o montezi ? nici o problemă, fii inteligent și sună la DELECTROVAF PARTENER OFICIAL WHIRLPOOL, HOTPOINT, INDESIT.

Tel. 0751424286 sau 0727831230

image004

Lucrăm doar cu profesioniști !

De reținut !

Totul va fi fără eforturi din partea dumneavoastră, chiar dacă este un ditamai frigiderul sau mașină de spalat, noi avem o deviză, fără să te cari tu cu ele la cine știe ce atelier…

Deci cum spuneam, deviza pentru clientul nostru inteligent este:

DELECTROVAF…cu noi, totul merge strună, RAPID ,EFICIENT, INTELIGENT !

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Boroi ECATERINA

    RUGAMINTEA A FOST ADRESATA PRIMARIEI RESITA S A NTERVENIT DE MAI MULTE ORI DAR FARA REZULTATECU ACEASTA OCAZIE AM REVENIT.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei