Bani pentru cinematograf, drumuri, iluminat și şcoli, la Caransebeş

modelmic1

În cadrul ultimei şedinţe de Consiliu local, aleşii municipali au aprobat cu unanimitate de voturi o rectificare de buget pozitivă, banii urmând să fie alocaţi învăţământului şi unor cheltuieli făcute de administraţia locală în domeniul investiţiilor, reabilitărilor şi altor lucrări edilitare. 

În principal, s-au alocat sume pentru sensul giratoriu de la intersecţia Căii Orşovei cu str. Mihai Viteazu, din faţa sediului BCR, pentru amenajarea Cinematografului Tineretului, din vecinătatea Primăriei, unde se vor reabilita faţada clădirii şi interioarele, administraţia locală intenţionând să demareze aici proiectarea, încă din această iarnă, a unor filme 3D, în acest sens Casa de Cultură „George Suru” stabilind deja o legătură cu o firmă specializată din Bucureşti. De asemenea, alți bani vor avea ca destinație continuarea introducerii „iluminatului inteligent”, aşa cum există în Pipirig, în cartierele Cazărmii, Ţarinei şi Ţiglărie, pentru începerea asfaltării în zonele Jupa şi Valea Cenchii, dar şi pentru alte lucrări edilitare, cum ar fi repararea unor secţii ale Spitalului Municipal de Urgenţă sau reparaţii la şcoli.

În acelaşi timp, lucrăm la Centrul Social de la Jupa şi sperăm ca, în paralel, să finalizăm şi tronsonul DN6, cel care străbate municipiul Caransebeş, pe direcţia nord-sud, respectiv Calea Severinului – Calea Orşovei – Str. Libertăţii – Horia – Tribunalului – Nicolae Bălcescu. Este o perioadă bună pentru lucru şi sperăm ca până în iarnă toate şantierele să funcţioneze bine, constructorii să fie operativi, astfel încât să le închidem cu bine şi, acolo unde este cazul, să putem să demarăm ceea ce am prognozat pentru anul 2015, cu continuare în 2016”, a spus primarul Marcel Vela.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei