Crater imens produs în urma unei explozii lângă un spital din Napoli

a

O explozie, ale cărei cauze nu sunt cunoscute deocamdată, a avut loc în parcarea Spitalului Ponticelli din estul orașului italian Napoli. Aripa COVID a fost evacuată ca măsură de precauție. Explozia a provocat o gaură uriașă, care a înghițit mai multe mașini, a informat site-ul Italy24 News, citat de libertatea.ro.

Cotidianul italian La Repubblica scrie că „s-a format o prăpastie de cel puțin 20 de metri adâncime”. „Este o parcare care s-a prăbușit, dar slavă Domnului că nu a provocat pagube și nici morți”, a declarat președintele regiunii Campania, a cărui reședință este Napoli.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare. La fața locului, carabinierii și pompierii verifică pentru a stabili amploarea pagubelor și pentru a afla dacă există posibilitatea unor prăbușiri suplimentare.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei