INFORMARE

informare

Aceasta informare este efectuată de MUNICIPIUL REȘIȚA, cu sediul în Municipiul Reșița, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1A, Jud. Caraș Severin, tel. 0255-210951 ce intenționează să solicite de la ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de „P.U.Z. POIANA GOLULUI – LOTIZARE PENTRU LOCUINȚE UNIFAMILIALE ȘI TRAMĂ STRADALĂ”, amplasat în intravilanul Municipiului Reșița, unitatea teritoriala UTR 7, din PUG – Municipiul Reșița, Zona Poiana Golului, jud. Caras Severin.

 

Aceasta investiție este NOUĂ.

 

Ca rezultat al acestei investiții se vor produce următoarele:

– „PUZ POIANA GOLULUI – LOTIZARE PENTRU LOCUINȚE UNIFAMILIALE ȘI TRAMĂ STRADALĂ”.

 

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: menajere, ce se vor evacua în rețeaua de canalizare menajeră a localității.

 

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

 

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

 

Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de mai sus sau telefonic la d-na Irina Colțescu, tel. 0255-210951, după data de 15.07.2020.

 

PRIMAR

IOAN POPA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei