Dragile noastre Dive…

DIVA B&G 8 Martie

Fie că este vorba despre mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem de 8 Martie un gând bun femeilor iubite din viaţa noastră.

Scumpele noastre colaboratoare! Deşi ştim că primăvara este un anotimp închinat iubirii, nu l-am sărbătorit niciodată ca atare, chiar ne-am dorit și ne gândeam la un ,,PARTY’’  la salonul nostru DIVA B&G!…din păcate, nu se poate!

Când primăvara semnează cu eternitate, atunci ea defineşte femeia.

Trăim împreună într-o lume uneori prea dură , dar frumoasă aici la DIVA B&G.

Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, unul de vitalitate, unul de voie bună dar și câte un semn al trecerii timpului pe corpul nostru, iar noi suntem acolo, pentru tine.

Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ați fi fost alături de noi pentru a le diminua împreună. Datorită vouă existăm și continuăm să fim tot mai buni.

Sunteți  femeile  care văd că frumosul trebuie să existe pretutindeni, sunteți ființele care ne-au transformat zilele într-o primăvară permanentă aici la DIVA B&G.

Noi vom fi acolo pentru voi atunci când trebuie să fiți frumoase, încurajându-vă să mergeți spre mai bine, perpetuând frumusețea.

Ne-am gândit să vă mulţumim pentru asta acum de 8 MARTIE,  această zi  fiind o comoară în care am închis toată dragostea  pentru voi şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă.

Vă iubim și vă mulțumim că ne sunteți alături.

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate și prosperitate dumnevoastră, cele care ne sunteți atât de dragi.

Rezervați-vă loc în paradisul divelor la telefon 0724 850 733 și vizitați-ne în Caransebes, Str. Dr. Constantin Popasu nr. 17

Purtați permanent primăvara în suflet!”, este mesajul transmis azi de Ziua Femeii, de Salon Diva B&G.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei