PER Reșița va iniția un proiect de sprijinire a ONG-urilor care se ocupă cu salvarea animalelor abandonate!

 

4

Organizația PER Reșița a vizitat, vineri 4 septembrie 2020, padocul asociației Lăbuțe Prietenoase din Moniom. Cu această ocazie, cățelușii prietenoși, la propriu, s-au bucurat de afecțiunea oferită de membrii echipei PER, dar și de hrana primită.

„Locația este una minunată, în pădure și dispune de un spațiu generos care trebuie împrejmuit pentru protecția animalelor. Este necesară construcția mai multor cuști având în vedere că iarna se apropie iar câinii preluați de asociație sunt tot mai numeroși, în prezent la adăpost se află 60 de căței.

3

De îngrijirea acestor suflete abandonate se ocupă cinci doamne cu inițiativă care au pus bazele acestui așezământ. Doamnele sunt într-o continuă acțiune: „În fiecare dimineață, în drum spre lucru, hrănesc cățelele cu pui pentru a le monitoriza și a mă apropia de ele pentru ca ulterior să le putem prinde și aduce în adăpost.”, ne-a povestit o doamnă cu suflet mare.

Zilnic monitorizează câinii abandonați, îi prind cu ajutorul autorităților, dar contra cost, îi sterilizează, vaccinează și deparazitează, toate aceste costuri sunt suportate din banii personali, din puținele donații și din banii împrumutați de la cunoscuți.

2

Echipa PER Reșița, cu sprijinul Organizației PER Caraș-Severin, va iniția un proiect prin care să atragă voluntarii și fondurile necesare pentru susținerea O.N.G.-urilor cu astfel de inițiative.

Până ce proiectul va fi elaborat, vom susține Asociația Lăbuțe Prietenoase cu donații în contururile de mai jos, donații la care invităm toți prietenii să ni se alăture.

Asociația Lăbuțe Prietenoase

Cui 42428410

Cont euro: RO84BTRLEURCRT0541038801

Cont lei: RO37BTRLRONCRT0541038801”,  a declarat Gabriela Smarandache, candidat PER la Consiliul Județean Caraș-Severin.

1

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei