Mocioalcă: „O gașcă de circari cinici și iresponsabili conduc România!”

mocio

Secretarul Senatului, parlamentarul Ion Mocioalcă îl acuză în termeni duri pe președintele României, Klaus Iohannis ,de lipsă de reacție în situația crizei politice care zguduie guvernarea. Atitudinea președintelui este catalogată ca fiind inadmisibilă, de către parlamentarul cărășean.

INADMISIBIL: ne aflăm într-o criză politică majoră, iar Iohannis e mut, surd,  ABSENT!

Președintele „reziștilor”: este responsabilul exclusiv pentru aducerea la guvernare a PNL-USRPLUS-UDMR! Ei au aruncat țara în haos, dezastru! Criză, foamete, moarte – realizările acestor circari! Tătucul lor, Klaus Iohannis, stă pitit, ce-i pasă.. deși s-ar impune să fie președintele TUTUROR românilor, NU-l interesează!

Românii s-au lămurit cât de toxice sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate. Werner Iohannis ȘTIE dar… tace!

Nu  a existat vreodată o gașcă de oameni mai cinici, mai iresponsabili și mai puțin preocupați de soarta României și a românilor ca circarii aflați la butoane! Niciodată! DESTUL!”, afirmă parlamentarul Ion Mocioalcă.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Petru Suliman

    Dacă ar vorbi un politician responsabil aș spune bravo d-le, dar cand Mocioalcă are 20 ani de deputăție și nu a făcut nimic da nimic ptr Caraș Severin, mai are tupeu să deschidă gura. Mai comediant circar și combinator ca el,mai rar. Tov Mocioalcă s-au deștept bănățenii, nu se mai uita nimeni în gură ta, cântă la tine la Patulele de Mehedinți., Mă cobor la tupeul lui și îi spun..,, Haidi pa,.. hăi Gogule”

  2. Cocutza

    Dragnea,Grindeanu, Tudose, Veorica, toti mandria psd – ului de la ce circ erau ?
    De Badalau, Nicolicea,Tudorelsi ciudatul ala de la Consiliul Legislativ ai uitat nea Moci ?
    Cand vorbesti de circ, vorbeste mai in soapta…ca se prinde poporul!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei