Senatorul Marcel Vela, despre tensiunile guvernamentale: „O coaliție e ca un vals!”

vel

În a doua zi de criză politică, liberalii care îl susțin pe premierul Florin Cîțu au evitat atacurile și confruntarea directă cu USR-PLUS, care își menține poziția de retragere a sprijinului politic pentru premier.

Parlamentarul liberal cărășean, senatorul Marcel Vela este de părere că o bună guvernare se poate realiza doar în echipă.

O coaliție este ca un vals. Important este să nu te calci de prea multe ori pe picioare și să stai în ring până se termină partitura.

Și exclus să te cerți sau să-ți pui poalele în cap…că te faci de râs și strici tot evenimentul.

Am încredere în toți partenerii că vor realiza fiecare și împreuna, că doar în echipă se poate guverna România”, a declarat senatorul Ion Marcel Vela.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. M—-e PSD Aur

  Velo bagă capu in wc cu ficata vitrega ce faci o duce rău pe locul de munca cu recomandarea tăticului

 2. tibi

  Pai domnule Vela echipa nu inseamna sa-ti numesti fiica(chiar si vitrega) intr-o functie guvernamentala! Parca voi erati cu meritocratia un gura toata ziua!

 3. zero

  “USR-PLUS, care își menține poziția de retragere a sprijinului politic pentru premier.”

  Vela nu vrea tot asta? Aşa … ca miliţian de armeniş (fără elicopter).

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei