Femeile liberale au marcat la Herculane Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului

modelmic

Organizația Femeilor Liberale din Filiala PNL Caraș-Severin, împreună cu Asociația „Din inimă pentru inimă” conduse de doamna Președinte Tudorița Nicula, au organizat ieri la Hotelul Cerna din Stațiunea Băile Herculane o întâlnire prilejuită de Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului.

Au fost dezbătute cazuri de vieți salvate și propuse măsuri pentru extinderea prevenției și a consultării periodice a specialiștilor.

Au participat invitați de la Organizația Tinerilor Liberali, din Organizației Seniorilor Liberali, primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău și senatorul Ion Marcel Vela, președintele Filialei PNL Caraș-Severin.

Dragostea pentru viață, prevenția, optimismul și încrederea în lupta cu boala sunt condiții esențiale pentru victoria împotriva acestui flagel.

La sfârșitul acțiunii au fost lansate baloane roz în Parcul Vicol și s-a organizat un marș până la Primăria orașului, pentru conștientizarea luptei cu o boală ce poate fi învinsă.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei