Senatorul Ionuț Chisăliță: „Această moțiune este o bătaie de joc la adresa românilor”  

modelmic

Această moțiune este o bătaie de joc la adresa românilor”, susține senatorul Ionuț Chisăliță. Mai mult chiar, președintele PSD Reșița este de părere că moţiunea de cenzură depusă de PNL pentru schimbarea Guvernului Dăncilă nu va trece.

Cred că această moțiune nu va trece, pentru că ei oricum nu au ce să pună în loc. Uitați-vă ce a mers pe rețelele de socializare de guvernul PNL, USR, Pro România, mi se pare că este o bătaie de joc la adresa românilor să vii cu astfel de propuneri. Ne întoarcem pe vremea CDR-ului? Iarăși șapte partide care vor să vină la guvernare? Cum își vor împărți posturile sau poate că vor să vină din nou cu un guvern tehnocrat. Asta mi se pare din nou o bătaie de joc la adresa cetățenilor din România și din păcate, spun din păcate, o să vedeți, dacă opoziția reușește să treacă moțiune și să își pună guvern, va fi rău pentru români. Întotdeauna atunci când dreapta a venit la guvernare a venit cu tăieri și a venit de fiecare dată PSD ca să redea României traseul pe care ar trebui să meargă, economic și social”, a afirmat Chisăliță în cadrul unei conferințe de presă.

Moțiune de cenzură iniţiată de Opoziţie la adresa Guvernului Dăncilă va fi dezbătută și votată joi în Parlament. Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată sunt necesare 233 de voturi, adică jumătate plus unul din totalul parlamentarilor.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “dacă opoziția reușește să treacă moțiune și să își pună guvern, va fi rău pentru români”

    Va fi şi … PORN.
    (PORN = Pentru O Românie Normală) Bingo? :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei