Deputatul Dumitru Rujan: actuala coaliție este unica soluție de guvernare!

rujan

Coaliția de guvernare este zguduită de prima criză majoră de la instalarea Guvernului Cîțu la Palatul Victoria, după ce liderii USR PLUS au cerut retragerea încrederii premierului Cîțu pentru demiterea ministrului sănătății Vlad Voiculescu.

Deputatul cărășean Dumitru Rujan a afirmat că susține decizia primului-ministru privind guvernarea coaliției.

„Pentru PNL nu există o altă soluție politică de guvernare decât actuala coaliție de guvernare”, afirmă parlamentarul Rujan.

După demiterea lui Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu a dat asigurări că el crede cu tărie în coaliția de guvernare, care s-a constituit în urma votului, în jurul unor valori, unor idei, nu în jurul unor persoane.

„Sunt convins că este nevoie de maturitate politică și de responsabilitate într-un act de guvernare. Toate partidele din coaliție avem o responsabilitate față de votul primit din partea românilor. Am încredere că interesul pentru binele cetățenilor va fi un criteriu important pentru deciziile care vor fi luate”, susține deputatul Dumitru Rujan.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei