Uniunea Salvați România se extinde în Caraș-Severin! „Suntem plăcut surprinși de numărul mare  de membri”

modelmic

Uniunea Salvați România Caraș-Severin continuă să crească! La câteva săptămâni după ce a fost anunțată formarea filialei din Moldova Nouă, conducerea organizației județene anunță că USR-ul a prins contur și la Topleț.

S-a înființat USR Topleț, a doua filială din  mediul rural în Caraș-Severin. Suntem plăcut surprinși de numărul mare  de membri, peste 30. Un grup extrem de unit, care a decis să se  implice în schimbarea clasei politice. Aceștia își doresc să  îmbunătățească viața din comunitatea lor”, informează Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Președintele filialei din comuna Topleț este Petre Vlădulescu. Echipa de conducere este  completată de vicepreședinții Lidia Olteanu și Mihai Pisoi.
Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Emilut

    Ne vorbeste “liderul” USR Caraș-Severin, dar care stă la Timișoara.
    O fi și el vreun “specialist” ?

  2. Ion

    Oportuniștii de ocazie au prins curaj după rezultatele de la europarlamentare. Ha, hă, mai aveți până la ciolan. Oscioarele vă ajung, sunt deja prea mult pt voi grobienilor.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei