Tinu Vidaicu, administratorul județului Caraș-Severin: „Nu ne lăsăm și lucrăm, ne batem pentru fiecare eurocent!”

modelmic

Nu ne lăsăm și lucrăm, ne batem pentru fiecare eurocent”, afirmă Tinu Vidaicu, noul administrator public al județului Caraș-Severin, care vorbește în cadrul unui comunicat de presă de prioritățile administrației județene cărășene: atragerea de fonduri europene și dezvoltarea județului.

Infrastructura constituie pentru noi o prioritate, dar și celelalte sectoare care pot genera locuri de muncă și bunăstare.

A fost demarată de urgență proiectarea noului spital modular ce va fi construit la staționarul 1 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Acest spital va înlocui staționarul 3 și va fi dedicat exclusiv tratării bolilor infecțioase, o necesitate în această perioada. Le mulțumim specialiștilor și colegilor din consiliul județean pentru promptitudinea cu care au demarat acest proiect vital și vă asigur că facem tot posibilul să îl realizăm în timp record”, transmite Tinu Vidaicu, care pune accentul pe importanța unei echipe bune coagulate pentru atragerea de fonduri europene.

În acest sens, Vidaicu afirmă că este în plină derulare procesul de evaluare a personalului din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean, proces va dura până în februarie, înainte de testarea impusă de noua organigramă:

Am avut plăcerea să observ că sunt mulți oameni dedicați, profesioniști, cu experiență, care își doresc același lucru pe care mi-l doresc și eu: să lăsăm ceva bun în urmă noastră. Nu contează deloc culoarea politică, singurele lucruri importante sunt profesionalismul și implicarea”.

Administratorul județului Caraș-Severin mai afirmă în comunicatul de presă transmis astăzi, comunicat care seamănă pe alocuri cu un adevărat discurs motivațional, că acum este momentul în care pot fi realizate lucruri importante pentru județul Caraș-Severin, făcând un apel către cărășeni să se alăture eforturilor echipei conduse de Romeo Dunca.

„Vă propun să vă alăturați, fiecare pe bucățică lui, inițiativei noastre de a transforma Caraș-Severinul în ceea ce ne imaginăm noi toți, de 30 de ani, că ar putea fi. Vă rog să aveți încredere în noi, în Romeo Dunca, Nelu Popa și alți profesioniști care mă inspiră prin ambiția lor, oameni înarmați cu bune intenții și răbdare, care vor binele unei comunități pe care o respectă. Deși perioada de când am intrat în administrație este scurtă, sunt convins că putem să privim pozitivi spre viitor. Vă invit să îmi împărtășiți optimismul, să aveți încredere că suntem animați de cele mai bune intenții și să vă alăturați provocărilor ce vor urma”, se mai arată în comunicatul semnat de Tinu Vidaicu.

Citește și Romeo Dunca, despre noul administrator public al județului: „O să vedeți în timp că Tinu Vidaicu are niște calități deosebite”

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Johann Nicolescu

    DJ-ul, MC-ul, County Manager-ul CJCS, ne spune si el, de la microfon si de la platane, ca si Dunca, ca si Popa, multe, multe bla-bla-uri si minciuni dar, de la venirea “echipei” PNL-pdl, la CJCS e numai prostie, parsivitate si nemernicie. Acest personaj a ocupat o functie fara sa dea concurs, in timp ce sunt oameni in CJCS care au dat concurs la angajare si care isi vor pierde pâinea, prin decizii total abuzive si antiumane. Asa face Dunca administratie, uni sunt privilegiatii si alti sunt abuzatii, pentru unii mumă, pentru altii ciumă. In CJ situatia este ca o bomba cu ceas, care foarte curand va exploda.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei