Ședință de constituire la Moldova Nouă! Liberalul Adrian Torma și-a preluat mandatul de primar!

modelmic

Noul primar al orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, și-a preluat duminică mandatul, ocazie cu care a fost constituit și noul Consiliu Local al orașului de pe malul Dunării. Instaurarea lui Torma s-a făcut la cea de-a doua încercare, prima fiind un eșec din cauza absenței consilierilor de la PSD, UNPR și PV. 

Evenimentul s-a derulat la Casa de Cultură din Moldova Nouă, în prezenta a câtorva sute de locuitori ai orașului, care au dorit să fie asiste la momentul în care aleși, pe care i-au votat pe data de 5 iunie, au depus jurămintele de credință.

Tot ieri a fost ales și viceprimarul orașului Moldova Nouă pentru următorii patru ani. După cum anunța liberalul Torma imediat după ce a câștigat alegerile, funcția i-a revenit lui reprezentantului Uniunii Sârbilor din România, Adrian Moiseș, cel care își menține astfel rolul pe care l-a avut în ultimii ani, atunci când la cârma orașului s-a aflat Matei Lupu. În acest mod a fost confirmată și majoritatea din Consiliu Local, formată din PNL și USR, care împreună au reușit să obțină 9 mandate (7 – PNL și 2 – USR). Consiliul Local Moldova Nouă este completat de 5 reprezentanți ai PSD, 2 ai Partidului Verde și un reprezentant al UNPR.

De mâine începem un frumos drum al reconstrucției orașului, un drum pe care, cu siguranță, îl vom parcurge împreună, cu toată hotărârea si determinarea, plini de încredere şi speranță. Am tot respectul pentru orașul nostru şi mă rog la Bunul Dumnezeu să ne lumineze calea şi sufletele, să coboare înțelepciunea lui peste noi, să ne dea Puterea să iertăm celor care ne-au greșit şi împreună să ducem proiectul “M9 Evolution” la bun sfârșit”, a precizat cu acest prilej noul primar Adrian Torma, care a ținut să îi asigure pe cetățenii din Moldova Nouă că va face tot ce îi stă în putință pentru dezvoltarea orașului.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei