Bătaie de joc pe scena politică din județ! PNL și UNPR au lipsit din nou de la constituirea CJ!

modelmic+editorial

Politicienii cărășeni dau dovadă de o lipsă totală de respect față de alegători. A doua tentativă de constituire a Consiliului Județean a fost din nou boicotată de către liberali.

PNL și PSD se joacă de-a șoarecele și pisica la nivel de județ. Dacă social-democrații au lipsit ieri de la cea de-a doua tentativă de învestire a lui Popa pe funcția de primar al Reșiței, era de așteptat ca astăzi, la cea de-a doua încercare de constituire a Consiliului Județean, liberalii să fie cei absenți….din nou.

În sala Consiliului Județean au fost astăzi prezenți doar social-democrații, în frunte cu Mocioalcă, Hurduzeu și Crina, și reprezentanții Mișcării Populare, în frunte cu Ionuț Popovici.

Ca și vineri, și de data aceasta PNL și UNPR au decis să lipsească de la ședință, astfel că, nefiind cvorum, ședința s-a mai amânat o dată, pe joi.

Întrebat de reporterul Reper 24 dacă trăiește azi o nouă dezamăgire, președintele PSD Caraș-Severin Ion Mocioalcă a declarat că pentru el marea dezamăgire nu o reprezintă absența PNL-ului de la ședința de astăzi, ci cea a UNPR-ului, în speță a lui Ion Tabugan și cea a lui Mihai Bona, deputatul aproape scăpând o înjuratură printre dinți la adresa celor doi progresiști.

„Sunt decepționat, este vorba despre iresponsabilitate din partea PNL și cred că totuși va exista și joia cea mare când vom putea alege un președinte și o echipă de conducere la CJ. Probabil că ei încă mai caută veriga slabă pe care nu au găsit-o până acum, deși oferta este foarte mare”, explică deputatul PSD.

O noua încercare de constituire a Consiliului Județean va avea loc joi, de la ora 10:00.

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. gicutza

  Lasa zmaului…cu sau fara CJ tot un drac…!! Din partea mea ar fi mai bine sa se desfiinteze. E o institutie care nu isi are locul intr-o administratie moderna si in contextul unei viitoare regionalizari!!

 2. Toader

  Asta este o declaratie care TREBUIE luata in seama de DNA!Sa explice tov. Mocioalca, ce inseamna”ofertele sunt foarte mari” si la cine se refera!Daca un simplu cetatean il apostrofeaza pe un politist local, asa de ex.cu”mai tablagiule”, primeste amenda, asa ca , acum cand este FFF GRAV ce afirma Mocioalca, DE CE NU SE SESIZEAZA din oficiu, organele abilitate?Halal ordine, halal politie, halal organe abilitate!Se vede ca sunt la ordinele acestor politicieni manjiti si corupti.Alo, se aude in tara asta lui Papura -voda?

 3. Toader

  SI, in plus, toti reporterasii care se invarteau pe langa zmeul cu 7 capete, de ce nu au avut curajul sa-l intrebe , la ce se refera CONCRET?Rusine, “deontologilor”, nu v-au tremurat microfoanele in mana?Sau ati intrebat , asa , dupa colt?

 4. Daniel Suciu

  Marcelinihio Veligosu este de vine sarpele asta veninos care minte si pacaleste lumea ca el e cinstit din spagile primite de-a lungul anilor cauta verigi slabe. Rusine ar fi fost un tandem bun in atac Nasul si cu finu Resita si Judetul ?

 5. Drujba Ion

  Mocioalca ăsta și comisaru ăla de la pmp care se știe ce afaceri învârte ar trebui sa intre la pușcărie nu la consiliul județean, oameni buni cum dracu sa pui un porc și un hot la judet, nu a fost de ajuns frunză stricata?

 6. Adrian

  Pmp ul a ajuns sluga psd deci putem spune basescu= mocioalca , niste infractori de drept ce ar trebui sa fie dupa gratii.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei