Noul președinte interimar al PSD Caraș-Severin, nominalizat astăzi la București!

modelmic

Astăzi este ziua în care am putea afla numele noului președinte interimar al PSD Caraș-Severin. Situaţia organizaţiilor din care au plecat parlamentari ar urma să fie discutată în cadrul unei întâlnire ce va avea loc înainte de reuniunea de astăzi a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

După ce fostul lider social-democrat cărășean, Ion Mocioalcă și-a dat demisia din PSD și s-a alăturat partidului condus de Victor Ponta, Pro România, conducerea filialei județene a fost preluată, conform statului partidului, de președintele executiv al filialei, Ioan Crina, fostul viceprimar al Reșiței. Se pare însă că astăzi vom avea parte de o nouă nominalizare, după cum a confirmat pentru Reper 24, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Liderii PSD din teritoriu au fost convocați astăzi de Liviu Dragnea la o ședință pentru a discuta situaţia organizaţiilor din care au plecat parlamentari, şefi de filiale, cum este cazul organizaţiilor din Caraş-Severin și Braşov, dar și pentru a pregăti strategia pe care o vor urma în războiul cu președintele Klaus Iohannis sau agenda acţiunilor din perioada următoare, vizând printre altele dezbaterea proiectului de buget pe anul viitor.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei