Ion Mocioalcă, audiat în calitate de martor în dosarul Tel Drum! „Am răspuns cu maximă sinceritate”!

 modelmic

Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a fost audiat astăzi în calitate de martor de către procurorii DNA în dosarul Tel Drum, în care este anchetat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Audierea deputatului cărășean a durat aproape o oră și a avut loc în contextul în care au apărut anterior informații despre o intervenție pe care parlamentarul social-democrat ar fi făcut-o pentru o împăcarea între Liviu Dragnea și fostul premier Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu a fost și el audiat anterior în calitatea de martor în dosarul Tel Drum.

Au fost întrebări foarte puţine la care am răspuns cu maximă sinceritate. Eu n-am nicio legătură cu Tel Drum. Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum”, a declarat Mocioalcă după audiere, informează Mediafax.

În dosarul „Tel Drum”, procurorii DNA au anunţat că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine liderului PSD.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. S.S -i r u

    Acest mistret politic cu dinti de tinichea ,ma linistesc cand ma uit la fata lui si ma ma gandesc ca nu mai are f mult de dus la cum arata ,poate doar asa acesta tara scapa in final de aceste resturi fara demnitate,pacat de sangele varsat, ca tot santem in decembrie

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei