Directorul executiv al DJA Caraș-Severin dus la audieri, după o operațiune a DNA Timișoara

dja

„Procurorii și polițiștii DNA Timișoara au descins, ieri după amiază, la sediul Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin în cadrul investigațiilor care se fac cercetări într-un dosar în care anchetează fapte de corupție și asimilate celor de corupție“, scrie Dragoș Boța în PressAlert.ro.

Persoana vizată de operațiune este chiar cea care conduce instituția – Felicia Gabriela Mehedințu. Aceasta a fost numită în funcția de director executiv după ce la concursul organizat, în octombrie 2019, a obținut 94,2 puncte. Anchetatorii au ridicat o serie de documente de la sediul Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin.

dja2

Directoarea Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin a fost dusă la audieri la sediul DNA Timișoara, fiind acuzată de abuz în serviciu și delapidare, printre faptele investigate de DNA fiind și câteva angajări „în stilul Dragnea”, cu salarii date unor oameni care practic nu veneau la lucru. Felicia Mehedințu nu a dorit să facă declarații în fața procurorilor, rezervându-și dreptul la tăcere. Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore.

Sursă foto: pressalert.ro

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei