Hurduzeu face apel la o campanie electorală civilizată! „E uşor să foloseşti diferite invective. Nu cred că meritau acest lucru”

modelmic

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, face apel la o campanie electorală civilizată. Declarația acestuia vine după ce primarul Reșiței, Ioan Popa, a atacat în termeni duri situația de la deponeul de la Lupac, proiect care trenează deja de ani de zile. Hurduzeu susține că declarațiile lui Popa și vizita acestuia la deponeu ar fi fost strict politice și ar fi avut ca scop promovarea colegului său de partid Romeo Dunca.

Domnul primar nu s-a dus singur la deponeul din Reşiţa. Dacă aşa înţelege dânsul să-i facă campanie colegului său de partid, cărându-l prin emisiuni, pe la deponeu, am să le fac o propunere publică să-i plimb şi cu bacul şi peste tot unde sunt investiţii ale CJ. Sunt convins că în perioada următoare astfel de lucruri se vom mai repeta. Singura mea dorinţă ar fi ca tonul folosit să fie mai civilizat decât cel folosit acum de colegul meu de administrație, Nelu Popa. E uşor să foloseşti diferite invective. Nu cred că meritau acest lucru cei la care făcea referire dl primar. Nu am înțeles exact la cine anume făcea referire, la constructor, la proiectanți, la beneficiar. Lucrările sunt asigurate de către Hidroconstrucţia, care are sute de salariați, unde nu cred că lucrează cretini. Proiectul a fost realizat de o societate cu reprezentare la nivel naţional şi cred că nici aici nu lucrează cretini. Eu, totuşi, fac apel la o campanie electorală ceva mai civilizată”, a precizat Silviu Hurduzeu.

Citește și Ioan Popa: „Nimeni nu știe ce se întâmplă acolo. Cred că sunt cretini și îmi asum cuvântul”

 Conform președintelui forului județean, în prezent la deponeul de la Lupac se lucrează la bazinul de levigat, iar la hala de sortare a fost emisă autorizaţia de construcţie:

„Am demarat lucrările la noul bazin de levigat mai târziu pentru că am vrtu să ne luăm toate măsurile de precauție să vedem a cui vină a fost pentru ridicarea bazinului, am comandat o expertiză, care a indicat ca vinovat al ridicării bazinului, firma care a făcut proiectul. Nu a fost un proiectant ales de CJ ci numit de Ministerul Dezvoltării. Urmează să ne îndreptăm împotriva acelui proiectat, vom încerca să găsim dacă mai există acea societate sau urmașii acelei societăți și să ne îndreptăm împotriva lor pentru recuperarea prejudiciului.

Din punctul meu de vedere, cu acceptul Gărzii de mediu, al APM, deponeul poate funcționa fără să fie terminate lucrările la bazinul cel nou, pentru că bazinul cel vechi deși este ridicat nu este fisurat. Iar atunci când va fi finalizat noul bazin, levigatul se poate muta din cel vechi în cel nou. Probleme se pun la hala de sortare”.

Președintele Hurduzeu a mai precizat că termenul de finalizare al halei de sortare este de două luni de la începerea lucrărilor.

Citește și Ce se întâmplă cu proiectul de zeci de milioane de euro, demarat pe vremea lui Sorin Frunzăverde?

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “Nu am înțeles exact la cine anume făcea referire, la constructor, la proiectanți, la beneficiar … unde nu cred că lucrează cretini. ”

  În afară de El însuşi, toţi sunt cretini :)
  Probabil că a fost o evidentă eroare materială la tehno-redactare, pe care o poate îndrepta organul emitent (al lui Popa, creierul mic).

  1. Toader

   Analiz(at)or de texte,Alexandru Graur contemporan, zii măi pamfletarule ,ce vrei să scoţi în relief, eşti doar privitor şi cârcotaş sau propui şi ceva CONCRET?Pentru că, se observă, eşti unul care ştie destul de bine limba română şi este păcat să nu te cunoască lumea!Nu se poate să fii doar..ZERO BARAT!

 2. Gigi Against

  Bine ca ne lamurisi bre !
  Cine viziteaza deponeul Lupac si vorbeste de incompetenta diriguitorilor judetului, face atacuri politice! Bravos natiune, halal sa – ti fie! Probabil ca vizitatorul se inseala fiind de fapt vorba e fapte de glorie, de competenta desavarsita si de altruism in slujba boborului…Amin !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei