Echipa de campanie a filialei PNL Caraș-Severin, față în față cu cetățenii din județ

modelmic

Echipa de campanie a filialei PNL Caraș-Severin a continuat la finalul săptămânii trecute întâlnirile cu cetățenii din județ pentru a le prezenta programul candidatului PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, cât și argumente pentru susținerea acestuia pentru un nou mandat de președinte al României.

Liberalii cărășeni au fost prezenți în orașul Oravița, în comunele Dognecea, Doclin (Sat Tirol), Ocna de Fier, Ramna, Vermeș și Berzovia, precum și pe Valea Almăjului, unde s-a întâlnit cu cetățenii din Lăpușnicu Mare, Moceriș, Bozovici și Prigor.

A fost prezentat programul președintelui Klaus Iohannis pentru o Românie normală și motivele pentru care prezența la urne este extrem de importantă pentru viitorul Banatului de Munte.

În același timp, la toate întâlnirile a avut loc și un dialog cu privire la soluțiile problemelor din fiecare comunitate locală.

Echipele locale au continuat campania de informare direct la domiciliul alegătorilor, pentru a prezenta platforma electorală pentru alegerile prezidențiale de duminică”, se arată într-un comunicat al departamentului de comunicare al PNL Caraș-Severin.
modelmic

modelmic

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei