(E) Luminița Jivan: „Eu am cu ce să mă prezint în fața cărăşenilor”

modelmic+editorial

Luminița Jivan, candidată PSD la Camera Deputaților se prezintă în fața cărășenilor:

 

„Da, am sprijinit şi sprijin mereu cu soluţii problemele Caraş-Severinului. Când am fost la Ministerul Dezvoltării pentru mine nu a contat culoarea politică a primarului care a bătut cu un proiect la uşa acelui minister. Nu a fost semnătura sau cheia problemelor la mine, dar am avut puterea să îndrum toţi primarii cum să facă cât mai bine acele proiecte. Şi aici vorbim de soluţii legale. Am sprijinit şi ajutat comunele Păltiniş, Pojejena, Ramna, Slatina Timiş, Şopotu Nou, Teregova, Ticvaniu Mare, Vărădia, Vrani, Zăvoi, Dalboşeţ, Coronini, Eftimie Murgu, Domaşnea, Dognecea, Iablaniţa, Luncaviţa, Lupac, Marga, Zorlenţu Mare. Sunt câteva dintre cele pe care mi le amintesc. Oraşele toate le-am ajutat, inclusiv Reşiţa cu proiectul de reabilitare a drumului spre Secu şi cu cele de alimentare cu apă pentru Moniom, Secu, Doman, Cuptoare. Localităţile din judeţ pe care le-am sprijinit nu au doar primari PSD. Pe mine m-a interesat ca modernizările de drumuri, canalizările, reţele de apă şi canal, diversele proiecte să fie făcute pentru oameni şi comunităţi. Eu îmi cresc copiii aici, vreau ca ei să rămână aici în Caraş-Severin aşa cum am rămas eu. A apărut nu demult în Jurnal de Caraş-Severin un articol interesant şi real în care se spunea că suntem un judeţ aflat mereu după virgulă. Aşa e, dar avem puterea să ajungem în faţa virgulei. Şi eu, prin tot ceea ce fac, asta vreau. Să fim priviţi altfel, ajutaţi, sprijiniţi, apreciaţi.

Am cu ce să mă prezint în faţa cărăşenilor. Chiar am. În orice localitate merg, eu pot să spun exact ce problemă are şi la ce am contribuit eu pentru rezolvarea unora dintre ele.

Aş vrea să înţelegem că fără muncă şi responsabilitate nu ajungem nicăieri. Vreau oriunde voi lucra să am lângă mine oameni competenţi şi responsabili.

În Parlament este nevoie de oameni responsabili, muncitori şi vigilenţi. Îmi doresc ca PSD Caraş-Severin să obţină trei locuri de deputat. Dacă nu ajung în Parlament, nu este problemă, continui proiectele pentru Caraş-Severin, dacă ajung tot pentru judeţ voi pleda. V-am spus şi repet: aspră sau bună, blondă sau brunetă, cu sau fără experienţă politică, eu voi lăsa ceva în urma mea. Vreau ca prin fiecare localitate în care voi ajunge să zâmbesc şi nu să mă încrunt, vreau ca viitorul judeţului să arate altfel. Aşa că îndrăznesc să îi rog pe cărăşeni să îndrăznească să creadă în ei, în mine, în PSD, în Caraş-Severin”.

 

Reper24

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Gore

    E a treia sau a patra oară când îi faceți reclamă. Ajunge ! Nu te mai poți uita pe reper24 că e imposibil să nu dai de Lumy nitsa !

  2. Tirimba

    Ce ai frate Gore, cu “Lumy nitsa” ? Daca ei “plateste” reclama, ziarul castiga niscaiva bani, asta este capitalismul, mon cher…. Eu altceva nu inteleg la tanara asta de “Lumy nitsa” : prima; e intradevar fotogenica, fata de vedeta, nu alta, tanara nevoie mare, prea tanara. Si atunci, cum dracului a ajutat ea, a facut si a dres pentru judet, pentru comunele insirate ca margaritarele in speech-ul acesteia….Eu nu prea am auzit de “Lumy nitsa” , pina nu a venit din linia a doua in poole position, impinsa in fata de greii PSD-ului local…..Nu, nu prea are cu ce sa se prezinte in fata carasenilor, “Lumy nitsa” asta, nici ea, nici vreo alta “lumy nitsa” de la alt partid….De vreo douaj` de ani si ceva am vazut “Lumy nitse”, “Doinitze”, “Elenutze”, “Anastase” (a se citi Anastasii), incit am ajuns sa il cred pe al` batran : astea “e” bune, da` atunci cand tac ! Dixit!

  3. cioaca vs elodia

    e disperata domnisoara sa ajunga la ciolanul al mare! Luminita se lauda cu cateva proiecte aprobate care aduc putina bunastare oamenilor de pe sate, din pacate “realizarile” astea sunt pe hartie, si nu o sa materileze niciodata. Daca va ajunge deputat, o sa o vedem odata la 4 ani, cu a fost si este cu dl mocioalca. In campanie ai vedem mutra, pe urma parca il inghite pamantu. Ar fi mai bine sa ramana Luminita sefa de cabinet a Hurduze-ului vreo 4 ani, sa vedem daca transforma hartiile alea in drumuri, camine, canalizari, etc.

  4. Pingback: Luminița Jivan – 280 de proiecte implementate, sute de milioane de euro investite în Caraș-Severin! | Luminita Jivan

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei