(E) Cornel Adrian Chinezu: „Infrastructura de transport, condiție esențială în dezvoltarea unei regiuni”

pe
….
Cornel Adrian Chinezu, candidatul  PER Caraș-Severin pentru Camera Deputaților își propune să susțină în Parlament proiecte de infrastructură, pentru realizarea de legături între orașe, dar și de drumuri pentru comunitățile din zonele mărginașe ale satelor și orașelor.
..
Infrastructura de transport este o condiție esențială în dezvoltarea durabilă a unei regiuni. Foarte importante sunt proiectele de mare infrastructură, ele fiind o condiție pentru atragerea de investiții majore și creștere economică. 
..
Din acest motiv, împreună cu Partidul Ecologist Român voi susține în Parlamentul României proiecte de infrastructură pentru județul Caraș-Severin, precum: drumuri expres care să lege între ele principalele orașe ale județului: Reșița de Caransebeș, Reșița de Oravița și Moldova Nouă și nu în ultimul rând demararea cât mai grabnică a lucrărilor la autostrada A6, care să lege Caransebeșul și Reșița de coridorul european la Lugoj. 
..
În aceeași măsură, trebuie avute în vedere și investițiile în infrastructura comunitară care sunt importante pentru un nivel de trai decent. Sunt localități sau zone izolate și rupte de lume, nu din cauza distanței, ci din cauza lipsei infrastructurii de transport. Unele orașe și cartiere sunt demne de mahalalele de odinioară, care nu au avut niciodată străzi asfaltate sau trotuare. De aceea trebuie făcută o planificare care să aibă în vedere și comunitățile marginale din sate și orașe, pentru care un minim de confort este esențial”, susține Cornel Adrian Chinezu, candidatul  PER pentru Camera Deputaților.
..
FB_IMG_1606726907067
..
Redacția
Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei