Cursă specială pentru transportul elevilor din Reșița

 

autobuz

Începând de mâine pe străzile din Reșița va circula un autobuz destinat transportului elevilor.  

Primăria Municipiului Reșița și Societatea Comercială TUR pun la dispoziția elevilor din oraș, inclusiv pentru cei din cartierele aparținătoare, începând cu 16 ianuarie, o cursă specială pentru transportul copiilor la unitățile de învățământ unde studiază. Transportul elevilor se face pe baza abonamentului de elev, în valoare de 20 lei lunar, sau pe baza biletului de călătorie care poate fi cumpărat de la toate punctele de vânzare din oraș”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

Abonamentele se procură la începutul fiecărei luni din următoarele locații: casieria TUR, FINANȚE 1 CENTRU; FINANȚE 2 GOVÂNDARI; POMPE FUNEBRE LUNCĂ; EVIDENȚA POPULAȚIEI.

Este de preferat ca în autobuzul elevilor aceștia să nu fie însoțiți de părinți, având în vedere că autobuzul are un însoțitor din partea TUR, care se va ocupa zilnic de siguranța copiilor”, mai precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

Graficul sosirilor în stațiile de autobuz:

foto grafic

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. DANI

  Alo! Primaria…cartierul Lend , secu Cuptoare și Țerova nu fac parte din municipiul Reșița s-au doar la taxe și impozite.?

 2. zero

  „de preferat în autobuzul elevilor aceștia să nu fie însoțiți de părinți”, mai precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

  Inteligent! În loc de transport gratuit, măcar ca şi pentru elevii de la sate.
  Hitler a preferat asta (să nu fie însoțiți de părinți), doar că a folosit vagoane şi sârmă ghimpată” :(
  Aceeaşi politică şi la tăiţelu’?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei