Mirela Zeman revine la conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin

modelmic

Schimbare la conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin. Mirela Zeman revine pe postul de președinte – director general, funcție ocupată până în prezent de către Gheorghe Stoichescu.

La baza medic stomatolog, Gheorghe Stoichescu a fost numit la conducerea CJAS Caraș-Severin în vara anului trecut.

Schimbarea vine se pare în urma Ordonanţei 114/2020 prin care se încetează detaşările din sectorul privat în sectorul public, considerate ca fiind o modalitate prin care erau evitate concursurile de ocupare a unor funcţii publice.

Mirela Zeman a fost numită interimar la conducerea CJAS Caraș-Severin, până la organizarea unui concurs. Nu este pentru prima dată când Zeman se află la frâiele Casei de Asigurări de Sănătate cărășene. Aceasta a fost schimbată din funcție în iulie 2018, atunci când la conducerea Casei a fost numit Nicolae Drăgan. De atunci, Mirela Zeman a fost director de relaţii contractuale în cadrul instituţiei de sănătate.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei