Copii certificate de tip fractal

modelmic

Stau și mă întreb cine or fi cei care lucrează aceste legi care ne guvernează? Or fi oameni ? Or fi de pe planeta Pământ sau stau pe altă planetă și doar transmit mesaje în necunoștință de cauză, mesaje care se transformă în legi. În niciun caz nu sunt oameni care să trăiască printre noi, ei au alte posibilități materiale și trăiesc într-un grup în care inteligența valorează bani puțini. Inconștiența și nepriceperea sunt manifestări periculoase care generează lipsa de respect față de cetățeni.

Pentru a-și menține poziția grupul maschează realitatea, lasă în urmă o impresie bună, adică amăgiri într-o minciună convenabila preț de câteva clipe, suficient cât să-l prostească pe omul ignorant care nu judecă în mod comparativ pentru că nu poate sau nu vrea. Cei care conduc se prefac sau nu doresc să trăiască în convențional. Alegătorii trebuie cu orice preț să judece comparativ, altfel va ajunge să conducă și să genereze convenții o persoană care nu le aparține, nu-i reprezintă și conduce doar prin taxe și impozite.

Stau și mă întreb: cine or fi cei care au lucrat „Codul rutier”? Ca exemplu, pentru nerespectarea obligației șoferului de a purta centură de siguranță și pentru depășirea vitezei cu mai mult de 51km/h peste limita admisă într-o locație se primește aceeași amendă. De exemplu dacă rulezi cu 20km/h într-o localitate, fără centură de siguranță și dacă rulezi în aceeași localitate cu 100km/h este la fel de periculos. Acesta este un exemplu din logica pe care se bazează „Codului rutier”.

Sau scopul scuză mijloacele! Să mergi fără centura este opțiunea șoferului și consecințele îl afectează doar pe el și nu pe cei din afara mașinii. Dar vai, din prea mare grijă pentru șofer, îi aplicăm o amendă care este de două ori valoarea salariului minim pe economie! Nu, amenda este doar pentru a avea bani la bugetul statului, iar cei care aplică amenzi sunt simpli colectori de bani ai acestui buget.
Nu mai votați partidul care construiește bugetul de stat cu banii obținuți din impozite și taxe plătite de cetățeni!
Un buget de stat se construiește cu banii obținuți din impozitul pe profitul societăților comerciale și din „TVA”. Pentru asta Guvernul trebuie să-i lase pe cei care construiesc să se desfășoare liber. Impozitele și taxele plătite de către cetățeni trebuie să fie în beneficiul lor, adică să se întoarcă la ei, la bătrânețe, prin pensie și o altă parte printr-un ajutor dat de sistemul de sănătate pentru prevenție, întreținere sau refacere a capacităților și funcțiilor motrice ale corpului uman.
Dacă alegătorii care se prezintă la vot nu judecă în mod comparativ și aleg sentimental, ajung să voteze copii certificate, de tip fractal, iar aceste copii certificate vor lucra convențiile sistemului, din care facem parte cu toții, numai pentru a-i ajuta să se mențină pe poziții. Aceste convenții vor ajunge ca și „Codul rutier”, care acum prevede amenzi de zece ori mai mari decât salariul minim pe economie.

 

Eugen LUPU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei