„Cei patru muschetari” de la CJ Caraș-Severin luptă mai departe, cot la cot, pentru dezvoltarea județului

cei patru

Armonie deplină în echipa de conducere a Consiliului Județean Caraș-Severin, aceasta este imaginea și ideea pe care a dorit să o transmită președintele forului județean, Romeo Dunca, în cadrul unei conferințe de presă susținută la finalul ședinței CJ de joi, alături de cei doi vicepreședinți Ovidiu Rădoi și Marius Isac și de administratorul județului, Tinu Vidaicu. Dacă este vorba de un nou început, după tensiunile și scandalurile din ultimele săptămâni, sau doar o împăcare făcută de ochii lumii, cum se practică în multe domenii, rămâne să vedem în perioada următoare.

Cert este că cei „patru muschetari” care au promis că vor lupta cot la cot pentru binele și dezvoltarea județului, s-au aliniat ieri în fața presei cărășene, și-au dat mâna la îndemnul lui Dunca, au fost și ceva scuze rostite cu jumătate de gură și pe moment totul pare să fie uitat și iertat, cel puțin conform declarațiilor președintelui CJ.

Au fost foarte multe zvonuri, bârfe, povești, că ne certăm, că suntem unii împotriva altora. Noi suntem împreună, mergem la lucru, fiecare își face treaba lui, munca multă pe care o prestăm aici generează căldură, căldura generează fierbințeală, fierbințeala ne mai scoate din sărite, pe unii și alții, dar noi depășim aceste momente, suntem împreună și mergem în aceeași formație înainte pentru a rezolva problemele județului”, a dat asigurări Romeo Dunca.

12

Citește și Tinu Vidaicu, in sau out de la CJ Caraș-Severin? Romeo Dunca lămurește apele

Iar dacă subiectul demisia sau demiterea lui Tinu Vidaicu a fost îngropat, cel puțin pe moment, la Consiliul Județean au fost reluate testările personalului și pregătirea de preavize. „Este momentul zero vizavi de organigramă”, a afirmat Romeo Dunca.

Citește și Romeo Dunca, între micile răfuieli personale și marile probleme ale județului

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

  1. Carasanul

    Se vede o parte din hotii Judetului, cum sa plece Vidaicu de la Cj unde beneficiaza de un salar de cateva mii de ron lunar , motorina Gratis , chirie lunara platita de Cj , nu trebuie sa se prezinte la Servici si daca vine degeaba vine nu face nimic, Isac omul lui Vela, Radoi un betivan la fel omul lui Vela , toti fac trafic de influenta si se cearta pe distribuirea banului public unde sa ajunga sa il poata fura.

  2. Carasanul pt Liviu

    Maestre sa ai vre-o 2.500€ lunar , te plimbi cu Jeepul Gratis, motorina de la CJ, dormi gratis plateste chiria Cj , mai te invarti de sutit banii publici, doar nu credeti ca la injurat pe Marius Isac si pe consilieri Judeteni asa aiurea , la deranjat ca sau mutat banii dintr-o parte in alta si nu mai ajungeau unde vroia el. Cum e maestre Liviu ? cand a functionat Epicul ultima oara , ca sa mai incaseze ceva ? Apropos e de aproape un an cam ce au realizat Dunca, Vidaicu , Radoi ce realizari au la un an de mandat ? Certuri si trafic de influenta pt asta i-am votat ? Parca faceau drumuri, poduri , spital nou , investitori gramada , locuri de munca ???? UN MARE NIMIC AU FACUT

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei