Caransebeşul se pregăteşte pentru…Viitor

modelmic+editorial

Sâmbătă, 4 februarie, Viitorul Caransebeş a disputat, pe stadionul din Balta Sărată, cel de al doilea meci de pregătire din acest an, în compania formaţiei CSM Lugoj II, ocupanta locului 3 în Liga a IV-a Timiş, echipă pe care a învins-o cu 5-2.

Gazdele şi-au trecut în cont prima ocazie în minutul 6, Dragomir reluând puternic, de la 14 metri, puţin pe lângă poartă, centrarea venită de pe stânga, de la Văcărescu.

În replică, în minutul 10, oaspeţii puteau şi ei deschide scorul, după ce Bolgea a trecut, pe partea stângă, de fundaşii caransebeşeni, a şutat, Birăescu a respins, iar Ionadan a reluat puternic de la 18 metri, însă balonul s-a dus razant cu transversala. În minutul 15, a fost rândul lui Vînătu să trimită o torpilă de la 18 metri, însă balonul a trecut puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii caransebeşene.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, Stoica angajându-l pe dreapta, în careul caransebeşean, pe Bolgea, care a tras necruţător de la 10 metri, la colţul scurt. Tot lugojenii şi-au trecut în cont o ocazie uriaşă de a-şi majora avantajul, în minutul 28, când centrarea de pe dreapta a lui Secoşan a fost reluată, de la 12 metri, cu capul, de Sălăjan, însă mingea a întâlnit transversala porţii caransebeşene.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 34, când, în urma unui duel între Văcărescu şi Predescu, mingea a ajuns la Imbre, acesta a avansat spre poarta adversă şi a şutat sec de la 12 metri, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj.

Gazdele au trecut în avantaj imediat după pauză, în urma unei lovituri libere dictate la 20 de metri lateral-dreapta, şutul lui Bona lăsându-l fără replică pe Vidu.

Lugojenii au încercat să reintre în joc şi au avut trei ocazii, în minutele 59, 61 şi 65.

Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 71 Văcărescu a driblat trei adversari la 18 metri, i-a pasat perfect lui Frenţ, iar acesta, de la 6 metri, l-a executat pe Vidu. În minutul 75, Dumitru a tras de la 20 de metri, mingea, deviată, a ajuns pe stânga, la Văcărescu, iar acesta, de la 14 metri, a plasat-o sus, făcând inutilă intervenţia lui Vidu şi ducând scorul la 4-1.

Oaspeţii au redus din handicap în minutul 81, atunci când Bolgea a şutat puternic, din alergare, de la 25 de metri, balonul, plasat lângă bara dreaptă a porţii caransebeşene, nemaiputând fi ajuns de Birăescu.

Scorul final a fost stabilit de Bona, în minutul 87, acesta beneficiind de o pasă excelentă primită de la Frenţ şi, după ce a trecut elegant de un fundaş lugojean, a trimis o scăriţă de la 8 metri, făcând ca tabela să arate 5-2 în favoarea Viitorului.

„Rezultatul de azi nu poate decât să mă bucure, a fost o victorie meritată. A fost un meci în care am vrut să evaluez mai mult condiţia fizică, chiar dacă am avut parte şi de unele veleităţi tehnice deosebite. Cu toate că am avut la dispoziţie un lot restrâns, din care au lipsit Suru şi Neagu – cu probleme personale, iar Arnăut, Socaci şi Şandru sunt accidentaţi, consider că a fost un test reuşit pentru noi, pentru că m-a mulţumit atât scorul, cât şi jocul echipei. În plus, azi am dovedit că, deşi am fost conduşi, am reuşit nu doar să întoarcem rezultatul, ci şi să câştigăm confortabil”, a declarat după partidă antrenorul gazdelor, Dan Doran.

Dan Doran a început jocul în formula: Cr. Birăescu, Vătafu, Bălan, Gulea, Văluşescu, Frenţ, Dragomir, Văcărescu, Bona, Dumitru, Imbre; au mai intrat pe parcurs Gheorghescu şi N. Birăescu; rezerve: Căldăraş, Arnăut.

 

 

Cosmin VLAD

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei