În Valea Domanului, Dan Alexa aduce jucători de primă ligă!

modelmic

Dan Alexa, noul antrenor al formației CSM Reșița a realizat primele achiziții pentru formația de Liga a III-a pe care o va antrena începând cu sezonul 2021 – 2022. Este vorba de nu mai puțin de 7 jucători cu CV-uri care au legătură cu evoluții în prima ligă fotbalistică sau Liga a II-a, unde CSM-ul speră să revină cât mai curând.

În Valea Domanului vor intra în pregătiri, Raul Hreniuc, Mir Jorza, Nicuoșor Fota, Marius Avram, Vali Munteanu, Sebastian Velcotă, cel care a mai evoluat și în trecut pentru formația rosso-neră, și portarul Sebastian Micu.

Raul Hreniuc, în vârstă de 24 de ani, evoluează ca fundaș central și a evoluat la echipe precum

CS Universitatea Craiova, FC Argeș, Dacia Mioveni.

Amir Jorza, fostul jucător al Bătrânei Doamne – UTA Arad și Rapid București este mijlocaș central, în vârstă de 22 de ani.

Nicușor Fota este fundaș stânga în vârstă de 24 de ani și a evoluat la Concordia Chiajna, Rapid București.

Marius Avram este fundaș central în vârstă de 27 de ani și a jucăt în trecut pentru CS Afumați, FC Universitatea Craiova.

Vali Munteanu este mijlocaș dreapta în vârstă de 31 de ani. Acesta a evoluat la echipe precum FC Universitatea Craiova, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu-Jiu.

Almăjeanul Sebastian Velcotă este unul din jucătorii ambițioși și de perspectivă pentru fotbalul românesc. Atacantul în vârstă de 23 de ani a jucat în sezonul precedent pentru echipa Pandurii Târgu-Jiu.

CSM Reșița s-a întărit și prin venirea talentatului Sebastian Micu, portar în vârstă de doar 20 de ani sosit de la Rapid București sub formă de împrumut.

La CSM Reșița se anunță o vară fierbinte cu achiziții care le vor da multă bătaie de cap contracandidatelor din cea de-a treia ligă de fotbal. Este clar că antrenorul Dan Alexa nu-și dorește decât un sezon în această ligă rușinoasă pentru Reșița lui Florea, Beldeanu, Georgevici, Atodiresei sau Pușcaș.  Nici nu se putea altfel pentru o formație cu pedigree în sportul rege din România.

Mult succes noilor jucători în evoluțiile pe care le vor avea sub culorile rossonere!

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. Petrus

  Și când te gândești ca pleacă și cu avans de 12 puncte ca doar nu ne încurcă Lupașcu și Ezerisul.
  Poate ne spuneți domnule primar de unde bugetul de 1 milion de euro pt liga 3? De la parcarea 60 euro centu+TVA (cea mai scumpa din tara) iar infrastructura cartierelor esre deplorabila.In anul 2021 nu ai încă apa.
  Succes Alexa și respect ca te-ai impus s-i o sti ce vrei.
  Cat despre sportul de performanta resitean cu mici excepții Alba București și băiatul de la maraton , este ca trenul cu hidrogen de la Timișoara.
  Apropo Bobar tu ce rol mai ai ?
  Aaaa am uitat scuze ..știe tăticu tău de ce.
  Hai Metaluuuuuu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei