(VIDEO) Cruce transportată pe Domogled cu elicopterul lui Dunca!

cruce

În această dimineață, la inițiativa unor persoane private din Băile Herculane, care au susținut financiar, dar și cu forță de muncă, vechea Cruce de pe Vârful Colariu a fost înlocuită cu una nouă.

Operațiunea a fost realizată cu succes chiar de către președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, cu ajutorul elicopterului său privat.

Cu sprijinul președintelui Consiliului Județean, domnul Romeo Dunca, am reușit să ridicăm această Cruce pe Vârful Colariu, care ne-a acordat un sprijin în vederea ridicării cu bine a acestei cruci”, a declarat primarul orașului stațiune din Valea Cernei, Cristian Miclău.

Vechea Cruce se alfa într-un stadiu destul de avansat de degradare, ceea ce a determinat un grup de persoane private din stațiune să sponsorizeze realizarea și înlocuirea crucii cu una nouă.

„Primul pas a fost făcut! Crucea a fost transportată, dar pentru că a bătut vântul nu am reușit încă să o punem din elicopter, însă zilele următoare vom trimite mai mulți oameni și o vor ridica pe postament și va fi vizibilă. Important este că a fost transportată până acolo și urmează să o ridicăm pe postamentul realizat pentru ea”, a mai precizat edilul din Băile Herculane, Cristian Miclău.

Primarul stațiunii din Valea Cernei a dat asigurări că în viitor Crucea va fi iluminată pentru a fi vizibilă și noaptea.

213713915_4178456285564178_4044006600066531515_n

212920094_4178452058897934_3891138720473576730_n

 

foto: facebook Doru Cosei

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Lacucaracea

    Wow !!! şi hau-hau spuseră ăştia’ de la partid/e…acompaniați de către ,, pochi “… Ce realizare măreață / memorabilă ! Cât sacrificiu de sine ! Acu’ să fim serioşi , voi chiar sânteți sănătoşi la cap ? Mă refer la cei care comandați şi respectiv publicați tot felul de astfel de nimicuri propagandistice , indiferent de mediul din care provin.Parcă sânteți romanii ăia’ ce aruncau trei ,, CARE ” / căruțe cu pâine… la 30 – 50 mii de spectatori în tribunele arenelor cu gladiatori ( Colosseum ) , ca să acopere foamea / mizeria cu spectacole ieftine ; spectacole groteşti în care , prin contrast , sclavii ,, nevoluntari ” se luptau pe viață şi pe moarte pentru supraviețuire , iar restul prostimii sclavagiste aplaudau bezmetici întru’ ,, gloria Romei “, plini de cruzime şi bucuroşi…datorită unui (unicului) dumicat de pâine ( obținut deasemenea prin luptă ,, bulangistică ” , pe trepte , sau pe baza unei ,, felațiuni ” pe furiş ) pe care îl molfăiau timp îndelungat… atât pentru a nu-i pierde gustul , cât şi datorită vechimii acestuia dublat de lipsa dentiției !

  2. Gilă

    Întrebare:în care film se întâmplă acțiunea?Patimile lui Dunca sau E sus pe Domogled?Întreabă baba Ilinca de la et1!:)))

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei