Victorie pentru rossoneri şi în cel de-al treilea amical, împotriva celor de la Progresul Ezeriş

Victorie CSM cu Ezeris

Sâmbătă, 30 ianuarie, rossonerii au disputat pe terenul sintetic din Valea Domanului un meci amical în compania echipei de Liga a III-a, Progresul Ezeriş. Partida a oferit un bun prilej pentru cei doi antrenori pentru a aprecia stadiul pregătirii jucătorilor avuţi la dispoziţie.

Meciul a avut un ritm bun, dar spre finalul partidei s-a observat diferenţa de pregătire între cele două echipe, oaspeţii reunindu-se luni, 25 ianuarie şi reuşind doar patru antrenamente. Reşiţenii au fost la cârma jocului, reuşind să deschidă scorul în minutul 33, prin Victor ASTAFEI, care a transformat cu siguranţă penalty-ul acordat în urma unui fault asupra lui Laurenţiu BUŞ, după o pătrundere pe partea stângă. În repriza a doua s-au înscris celelalte două goluri, care au consemnat victoria clară a rossonerilor: în minutul 66, Cristian DANCI a înscris tot dintr-un penalty, iar în minutul 78, Demetris CRISTODULO a finalizat o acţiune a gazdelor, după o centrare de pe partea dreaptă.

Antrenorul reşiţean, Alin MINTEUAN, a avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Alberto COBREA, Cristian ZIMMERMANN, Paul MEREU – Bogdan SZIJJ, Alin DUDEA, Andrei DUMITRAŞ, Alexandru SIMA, Alexandru SĂLCIANU, Lorenzo ACKA – Laurenţiu BREŞNENI, Cristian DANCI, Nini POPESCU, Denis BRÎNZAN, Robert BOBOC – Vlad CHERA, Alexandru DULCA, Laurenţiu BUŞ, Victor ASTAFEI, Emanuel DAT, Claudiu MATIŞ, Demetris CRISTODULO, Alexandru NEGRU, Robert MIHALY.

ROssoneri Liga 2

Jucătorii pe care s-a bazat antrenorul oaspeţilor, Constantin ARBĂNAŞ: Cristian BIRĂESCU, Luis SPÎNU – Dorel ZAMFIR, Marius MUSTEŢA, Ionuţ MĂRGAN, Alexandru GIURICĂ, Ioan DERBAC, Victor LOLEA, Marian MUSTEŢA, Emanuel JINGA, Adrian NEAGU, Pătru CORNEANU, Cristian MUTAŞCU, Denis JIVAN, Robert DALEA, Cosmin NEGOESCU, Bogdan DRAGOMIR, Adrian PETRUŢ, Dănuţ DRĂGOI, Păunel SECULA.

Laurentiu Breșneni

„Din nou sunt mulţumit că nu s-a accidentat nimeni. Încă o dată, acesta este principalul scop în tot ceea ce se întâmplă în această perioadă. Am întâlnit o echipă chiar surprinzător de bine organizată, cu o atitudine foarte bună, deci a fost chiar un test destul de bun pentru noi. Îi felicit, îl felicit şi pe antrenorul lor, pe care îl ştiu de la Bistriţa, era un puşti pe vremea aceea. Felicitări, au arătat foarte bine astăzi. Sunt mulţumit şi de jucătorii noi, deocamdată suntem la faza de pregătire şi nu sunt chiar aşa de importante rezultatele. În momentul în care vom începe campionatul va trebui să arătăm realmente bine, şi acolo vom vedea exact dacă ei se vor integra suficient de bine. Eu sper ca acest lucru să se întâmple. În momentul de faţă, bineînţeles că sunt mulţumit de toată lumea”, a spus după joc antrenorul Alin Minteuan.

rossoneri invingatori

„Sunt mulţumit, mai ales de prima repriză, având în vedere că am făcut până acum doar patru antrenamente. S-a simţit oboseala, dar ceea ce am planificat a ieşit. Eu zic că avem potenţial pentru Liga a III-a, încă doi-trei jucători şi spun că o să facem o figură mai frumoasă ca în tur. Obiectivul este menţinerea în Liga a III-a, şi dacă putem să urcăm un loc sau două, chiar şi trei, ar fi extraordinar. Dar e mult de muncă, noi abia am început pregătirile. O să mai avem meciuri amicale şi o să reuşesc să-mi fac un punct de vedere asupra primului unsprezece. Avem timp, important este faptul că este potenţial”, a declarat antrenorul oaspeţilor, Constantin ARBĂNAŞ.

Până la primul joc oficial, cel din etapa a XVI-a, pe terenul celor de la AFC Csikszereda Miercurea Ciuc, pentru reşiţeni urmează alte trei meciuri de pregătire: joi, 4 februarie, la Timişoara, cu Ripensia, sâmbătă, 6 februarie, la Drobeta-Turnu Severin, cu U Craiova 1948, iar sâmbătă, 13 februarie, returul cu Ripensia Timişoara.

Miruna MIHANCEA


Informaţiile publicate de REPER24.ro pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în lead. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei