USR a votat astăzi pentru un alt tip de conducere! Pentru transparență și apropiere de oameni

modelmic+editorial

Miroslav Tașcu-Stavre, candidatul Uniunii Salvați România pentru Senat, s-a prezentat astăzi la urne cu speranța și încrederea că România va porni, începând de astăzi, pe un drum mai bun.

Mizând pe transparență și înțelegere, candidatul USR le-a transmit cărășenilor că România este pregătită de o schimbare care să detroneze statisticile negative din ultimii 27 de ani, ce au ținut țara în urmă.

„Astăzi poate fi un moment istoric pentru România. Am votat cu încrederea că suntem pregătiți pentru schimbare și că ne dorim altceva de la clasa politică. Peste 4.000.000 de români sunt plecați de acasă, 250.000 de copii se culcă flămânzi. Este clar că România nu funcționează așa cum ar trebui.

Cred că un alt tip de conducere,  transparentă și aproape de oameni, poate să schimbe statisticile negative cu care ultimii 27 de ani ne-au obișnuit” – a declarat Miroslav Tașcu-Stavre

mirco

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei