Ionela Kovacs, Doina Frunzăverde și Cristiana Anghel, la urne, pentru un Parlament cu adevărat românesc! ALDE îi îndeamnă pe cărășeni să iasă la vot

modelmic+editorial

Doina Frunzăverde, prima pe lista ALDE pentru Senat, s-a prezentat astăzi în jurul orei 10:30 la Colegiul Național Traian Lalescu pentru a contibui, alături de toți românii care vor vota astăzi, la deciderea direcției spre care va merge România în următorii patru ani.

Candidatul ALDE a venit la braț cu soțul său, Sorin Frunzăverde, și le-a transmis cărășenilor un îndemn mobilizator, să vină la vot și să participe activ la viitorul țării în care trăiesc.

„Am votat pentur un alt tip de parlamentar, un parlamentar care este prezent și activ nu doar la București ci și în teritoriu pe durata întregului mandat, este printre oamenii care l-au votat, astfel încât să îi poată reprezenta cu adevărat în Parlament. De asemenea, am votat pentru o structură politică a Parlamentului în care să se poată realiza o majoritate parlamentară care să dea un prim-ministru și un Guvern politic cu adevărat românesc care să vină cu un program de dezvoltare economică sustenabilă pentru creșterea numărului de locuri de muncă, creșterea salariilor, a pensiilor și stoparea fenomenului dramatic al migrației. Îndemn toți cărășenii să iasă astăzi la vot pentru că împreună hotărâm soarta României pentru următorii 4 ani”, a declarat Doina Frunzăverde.

La rândul său, Ionela Kovacs, a doua pe lista ALDE pentru Camera Deputaților, a votat în jurul orei 11:30 la Liceul Traian Vuia, însoțită de soțul său și de membrii de partid.

Cristiana Anghel, candidatul care deschide lista ALDE pentru Camera Deputaților a votat astăzi la ora 14:00.

„Sunt cea care a protestat și încă protestează împotriva tuturor abuzurilor. Am votat pentru a reuși să facem un Parlament care nu este al dumnealui, știți dumneavoastră cine. Și asta pentru că acel cineva a avut Guvernul lui și într-un an de zile a făcut pulbere totul. Prin urmare, dacă îi dăm și Parlamentul s-ar putea să rămânem fără țară. Am votat pentru cărășeni, pe care îi iubesc și care m-au primit cu brațele deschise. Nu mă așteptam să fiu primită atât de bine.

Le spun cărărșenilor să iasă și să voteze pentru ei, ca și cetățeni români. Contează să avem o țară, să putem locui aici, să ne putem crește copiii aici. Pentru mine va fi o onoare dacă îmi vor da votul. Vocea mea se va auzi în Parlamentul României, vocea mea va fi a cărășenilor. Până acum, timp de patru ani nu s-a auzit nimic în Parlament despre Caraș-Severin”, a declarat Cristiana Anghel.

15493984_10155038366428287_1570603787_n

DSC_0009

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675954890422″]

 

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. MIHAI

    Victorie Doina, ia tu 5000 la Resita, 3000 le mai iau jupanii de pe Valea Bistrei(Lupsac si Simi), 500 Percea, 500 Caransebesul, ceva pe la Herculane si cu ce se mai aduna de prin judet aia e ……
    Sa nu uitati dupa ca multi au baut si mancat cu ayatolahul, dar putini s-au expus si au tras cu adevarat.Unii si acum sunt grozavi la dat din gura dar pe teren 0 sau joaca in toate barcile.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei