USR Reșița își alege astăzi noua conducere în urma fuziunii dintre USR și PLUS

usrr

În vederea pregătirilor pentru alegerile interne care vor decide viitoarea echipă de conducere a Uniunii Salvați România, ca urmare a fuziunii între cele două partide USR și Plus, în teritoriu au loc alegeri locale și județene. La Reșița vor avea loc astăzi alegeri pentru desemnarea noii conduceri a filialei municipale. Cei doi candidați la președinția filialei USR Reșița sunt Lucian Dragan Cocar, din partea USR, și Aurel Pinoșanu de la PLUS. Liderul actual al organizației județene Andrei Plujar a declarat despre cei doi candidați:

„Lucian Dragan Cocar are 37 de ani, după ce a absolvit Liceul Mate-Fizică din Reșița a plecat ca alte mii de tineri spre Timișoara, unde a studiat Relații Economice Internaționale la Universitatea de Vest, apoi masteratul în Managementul și Marketingul Afacerilor. Din anul 2007 lucrează în cadrul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, ocupându-se de activitatea Fondului în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin, contribuind la implementarea a sute de proiecte prin Fonduri Europene. Pentru Luci Cocar Reșița e acasă și își propune să se reîntoarcă în orașul natal“.

„Aurel Pinoșanu are 50 de ani, este absolvent al Universității Eftimie Murgu din Reșița, de profesie inginer cu o experiență de 24 ani în cadrul UCMR Reșița. De uzină și colegi îl leagă cea mai mare parte a vieții de adult. Și-a construit cariera și viața fără să ardă etape, cu încredere în forțele proprii, cu organizare și competență. S-a implicat în politică pentru că vrea să trăiască într-o țară de care să fie mândru, după ce a asistat timp de 30 de ani la un lung șir de eșecuri din partea instituțiilor centrale și locale“.

Tot astăzi, USR Reșița își va alege reprezentanții în organismele de conducere și control, Biroul Local și Comisia Locală de Arbitraj.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Adrian

    Pai problema este foarte simpla:
    Universitatea de Vest contra Institutul de Subingineri Resita …

  2. Țepeș

    Neomarxiști &neofasciștii conduc România!Afară cu ei din țară, sunt o rușine U.SS.R. PLUS.S.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei