Un scurtcircuit la instalația electrică și o pensiune distrusă

1

Militarii Detașamentului de Pompieri din Caransebeș au fost solicitați încă din zorii zilei, la ora 05:00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune din apropierea Caransebeșului. S-a acționat cu două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

4

Focul s-a manifestat la acoperișul anexei, cu pericol de extindere la întreaga pensiune. Pompierii militari au acționat rapid și au localizat incendiul, după aproximativ 2 ore acesta fiind lichidat. Nu s-au înregistrat victime, în momentul izbucnirii incendiului în pensiune aflându-se aproximativ 10 muncitori care efectuau lucrări de renovare, aceștia auto-evacuându-se, fiind în afara oricărui pericol.

2

A fost distrus de foc acoperișul anexei (aprox. 40 mp) și bunuri aflate în interiorul acesteia, incendiul cuprinzând și o parte a bucătăriei. Cauza probabilă a incendiului – scurtcircuit la instalația electrică.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Utu

    Un titlu de tot cacatu , pensiune distrusă !!! Era o anexa și nu a fost nimeni in pericol și pe deasupra nu a fost nevoie de 2 ore sa stingă incendiu , a durat maxim juma de ora … aveți niște știri înflorite și neadevărate , nu mai dezinformați …

  2. Țeapă la proști

    Aha ,sigur printre muncitori mai erau și niște electrozugravi, mai nou toți sunt mari meseriași știu de toate să facă, aceste cazuri din păcate nu sunt singulare ba chiar promovate de patronii de firme de construcții ascunse prin scări de bloc sau lângă cimitire.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei