Liberalii cărășeni au dat startul competiției interne pentru alegerile locale și județene

 

vela

Liberalii cărășeni se pregătesc de alegeri!

„În ședința Biroului Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin, s-a discutat calendarul alegerilor interne în cadrul birourilor politice locale ale organizațiilor liberale, care trebuie finalizate până la data de 15 iulie 2021.

Totodată a fost propusă și data de 7 august 2021, ca dată a ședinței Comitetului de Coordonare Județean pentru alegerea conducerii filialei PNL Caraș-Severin“, se precizează în comunicatul biroului de comunicare al PNL Caraș-Severin.

Asta înseamnă că în fiecare organizație locală a liberalilor cărășeni vor avea loc alegeri până la jumătatea lunii viitoare, ce vor culmina, în 7 august, cu alegerea conducerii PNL Caraș-Severin. Această nouă (sau aceeași) conducere va stabili delegații la Congresul Partidului Național Liberal și totodată va da mandat acestora pentru susținerea unuia sau altuia din cei înscriși la conducerea națională a PNL.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei