Un nou centru de vaccinare s-a deschis în Caransebeș

 

borcean

În municipiul Caransebeș s-a reușit redeschiderea unui nou centru de vaccinare, a declarat edilul municipiului Felix Borcean. Acesta va fi amplasat în sala de sport a Școlii Generale nr. 8 și vine în completarea celui care funcționează încă din decembrie anul trecut la Spitalul Municipal.

Am reușit să dotăm acest centru cu tot ceea ce este nevoie, de la circuite de acces și ieșire, antecameră și spațiu de relaxare și supraveghere a celor care s-au vaccinat deja. Avem și personalul medical necesar vaccinării, precum și operatori de calculator. Ritmul de vaccinare a ajuns la peste 70 de persoane zilnic și suntem încrezători că acest număr va putea fi sporit“, a afirmat edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș, Felix Borcean.

Primarul Caransebeșului a declarat de asemenea că în acest an au fost alocate sume consistente atât pentru lucrări la cel de-al doilea spital de urgență al județului Caraș-Severin, cât și pentru reabilitarea unor unități de învățământ și grădinițe aflate pe raza municipiului Caransebeș.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei