Lucrările de asfaltare a străzilor din Bocșa vor fi reluate, afirmă viceprimarul orașului

 

pascu

Un amplu proiect de asfaltare a străzilor, construcție de rigole și refacere a trotuarelor, început de administrația Cismăneanțu, a fost practic stopat odată cu preluarea mandatului de către fostul primar al orașului Bocșa, Emanuel Dănilă. Ba mai mult, constructorul și-a mutat toate utilajele pe un alt șantier, oprind lucrările, cu toate că în această iarnă au existat perioade de timp favorabile lucrărilor de pregătire și asfaltare.

Prezent în emisiunea Reper24 live, actualul viceprimar Mirel Patriciu Pascu a vorbit și despre acest proiect atât de necesar locuitorilor orașului: „La sfârșitul săptămânii trecute, am avut o ședință la care a participat dl primar Sorin Perian, eu, echipa de implementare a proiectului și reprezentanții constructorului. A fost o ședință de aproape două ore care s-a dovedit eficientă. Vreau să dau o veste bună locuitorilor Bocșei: constructorul a promis că din această săptămână își va aduce din nou utilajele, au sosit deja primele echipe de lucru și în funcție de starea vremii, lucrările de asfaltare se vor relua.

A fost o ședință cu destule scântei pentru că nu am putut să nu le reproșăm faptul că au fost zone în care nu au făcut lucrări de calitate; le-am reproșat, de asemenea, că nu au ținut cont de ordinea lucrărilor stabilită la semnarea contractului și eliberarea avizelor de lucru. Împreună am ajuns la concluzia că trebuie respectată ordinea firească a lucrurilor, că ținem mereu legătura cu dirigintele de șantier și ca tot ceea ce vor executa de acum înainte să fie de calitate, la termen și conform desfășurătorului stabilit de comun acord“, a mai declarat viceprimarul social democrat al orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei