Misiune îndeplinită pentru primarul Brian Filimon! Cetățenii din Măureni au bază sportivă și parc central

modelmic

Evenimentul anului astăzi la Măureni, unde primarul Brian Filimon a reușit să aducă nume cunoscute ale sportului românesc, pentru a marca o dublă inaugurarea: noua bază sportivă și parcul din zona centrală, două proiecte de suflet ale edilului cărășean, care și-a văzut încununate cu succes eforturile din ultimele luni. Nu au lipsit de la momentul festiv nici echipa de conducere a Partidului Național Liberal Caraș-Severin, în frunte cu președintele filialei cărășene, senatorul Marcel Vela.

O misiune îndeplinită” consideră primarul Filimon realizarea celor două proiecte: amenajarea unei baze sportive pentru cetățenii dornici de sport și mișcare din comuna pe care o conduce deja de peste cinci ani, și a unui parc și loc de joacă de care se pot bucura cei mai mici dintre locuitorii din Măureni.

Mi-am dorit acest lucru, a fost o dorință și un vis și cred că și un vis al copiilor din comunitatea noastră și nu putem decât să-i mulțumim bunului Dumnezeu că am găsit resurse pentru a avea această realizare frumoasă și binecuvântată pentru această comunitate. E o misiune îndeplinită”, a precizat primarul Brian Filimon, cu prilejul inaugurării. Edilul a reamintit de faptul că parcul din zona centrală a fost realizat cu finanțarea de la bugetul local, iar baza sportivă s-a făcut cu fonduri de la AFIR, prin intermediul GAL Deta. Este vorba de o investiție de 80.000 de euro, din care cofinanțarea Primăriei s-a ridicat la 20.000 de euro.

Am avut și noi 2-3 licitații la care nu s-a prezentat nimeni deoarece considerau suma ca fiind insuficientă pentru a fi o bază sportivă atât de complexă și de completă: tribună cu 180 de locuri, vestiare, alei și tot ceea ce există în jurul acestei baze sportive. Am fost binecuvântați și am reușit ca pe acești bani puțini să facem un lucru mare. Dumnezeu ne iubește pentru că am reușit să facem această bază sportivă. Este și un proiect de suflet al meu”, a mai adăugat edilul.

IMG_2046IMG_2041IMG_2073

Reușita tânărului primar liberal de la Măureni, aflat la cel de-al doilea mandat nu a fost trecută cu vederea de președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, care nu a lipsit de la eveniment:

„Brian Filimon este un primar liberal care a confirmat încă din prima zi și drept dovadă pentru ceea ce spun eu sunt realizările sale, pentru că aici sunt doar o parte din munca și efortul domniei sale, o parte care într-adevăr este emblematică, mai ales că a reușit să o implementeze cu resurse destul de modeste. A fost ambiția mare, dar în același timp și echipa pe care o are, pentru că Brian a reușit să-și construiască o echipă. Ne arată faptul că Măureniul se dezvoltă, România se dezvoltă și aici la Măureni ni s-a demonstrat că se poate. Brian Filimon este un lider al Partidului Național Liberal, de perspectivă, cu mare potențial în viitorul apropiat și nu prea îndepărtat. Avem încredere în el, suntem alături de el și îl vom susține în continuare“, a declarat senatorul Vela, care a sosit la Măureni însoțit de deputații Dumitru Rujan și Jaro Marșalic, precum și de vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi.

IMG_2077IMG_2079IMG_2109

Administrația județeană a fost reprezentantă și de prefectul Cristian Gâfu, care nu a avut nici el decât cuvinte la laudă la adresa primarului de la Măureni: „Din punct de vedere administrativ am lucrat tot timpul bine cu dl primar. Vreau să vă aduc amine că anul trecut primarul termina de asfaltat străzi, se ocupa de suflet, se inaugura biserica din Măureni, astăzi se ocupă de corp și ține copii și elevii în comună, oferindu-le tot ceea ce ar trebui să le ofere o unitate administrativ-teritorială cetățenilor, pentru a trăi civilizat”.

IMG_2107

Momentul festival, al tăierii panglicii și discursul autorităților a fost urmat la Măureni de la serie întreagă de manifestări sportive, meciuri de fotbal și demonstrații la box, totul culminând cu „Duelul vedetelor”.

Avem un program pentru oameni așa cum am mai spus și cred că programul de astăzi este pentru județ nu doar pentru comunitatea din Măureni și chiar mă gândeam că se poate folosi un motto foarte clar pentru această zi: trebuie să credem că se poate și la noi în județ și de aici, de la intrarea în județul Caraș-Severin încercăm să dăm acest semn de pozitivism, de bunăvoință și de încredere. Trebuie să credem unii în alții și atâta timp cât oamenii cred în mine și în echipa mea, atâta timp cât eu și echipa mea credem în oameni, într-un final lucrurile trebuie să ajungă pe un făgaș normal. Am reușit să aducem astăzi o serie de sportivi consacrați, marea majoritate din zona fotbalului și o parte și din lumea boxului. Vorbim despre campioni, despre jucători din ultima generație de fotbaliști care ne-au adus bucurie și au umplut stadioanele. Vorbim despre echipa Stelei care a ajuns în semifinala cupei UEFA, vorbim despre o parte de la jucătorii de la Dinamo și de o echipă mixtă. Vorbim despre Feri Vaștag, campionul cu care ne mândrim, vorbim despre Flavius Bie, campionul de la Timișoara din lumea boxului. Important este să ne bucurăm de această acțiune“, a mai precizat primarul Brian Filimon.

IMG_2122IMG_2117IMG_2113IMG_2115

Mai multe despre momentele sportive derulate în această sâmbătă în comuna Măureni puteți citi pe Reper 24, zilele următoare.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. obiectiv

    Ciudat ca la un astfel de eveniment NU a participat PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN Caras-Severin, domnul DUNCA. Si la Caras , ca si in toata TARA, partidul BRATIENILOR , lupta ” la baioneta” este LA VEDERE. Cine pierde? Tara , pentru ca liberalii sunt la PUTERE. Asa a fcaut si Basescu cu PDL , asa face si IOHANIS cu PNL. Dar DUPA< in ce se ABSOARBE partibul Bratienilor? In URSS?, pardon USR , aripa Cilos?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei