Tu cum te deplasezi în Reșița? Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, în proces de actualizare

plan

Primăria Reșița este în proces de actualizare al Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al municipiului de pe Bârzava. Pentru ca acest plan să se plieze pe nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din oraș și să genereze astfel o mai bună calitate a vieții, reșițenii sunt rugați să răspundă la un chestionar pe marginea subiectului.

Obiectivele principale ale PMUD sunt:

• promovarea spre finanțare și implementare a proiectelor ce vizează sectorul transporturilor;
• asigurarea diferitelor opțiuni de transport tuturor cetățenilor, astfel încât să permită accesul la destinații și servicii esențiale;
• îmbunătățirea siguranței și securității;
• reducerea poluării atmosferice și fonice, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie;
• îmbunătățirea eficienței și rentabilității transportului de persoane și mărfuri;
• creșterea atractivității și calității mediului urban și a peisajului urban, pentru beneficiul cetățenilor, economiei și societății în ansamblu.

Astfel, vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul nostru de a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții în orașul nostru prin completarea chestionarului. Acesta conține 20 întrebări și nu vă solicita informații privind identitatea (chestionarul este trimis anonim), tocmai de aceea, în vederea atingerii obiectivelor PMUD vă rugăm să răspundeți la întrebări cât mai exact și veridic”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Chestionarul poate fi completat accesând linkul https://forms.gle/nL8WyF83CNaeK7Q59. Durata de completare a acestuia este de aproximativ 12 minute.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Diana

  “reducerea poluării atmosferice și fonice, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie”. Asta e o gluma proasta in satul de pe barzava. Spagarii din politia judeteana caras-severin/ registrul auto si pilosii din politia locala ar face un bine orasului daca ar da amenzi celor care polueaza fonic zilnic. Cei mai multi sunt motociclisti, dar gasesti si masini care se intalnesc la kaufland in resita lunca. Faceti un articol despre poluarea fonica din resita si veti avea multe comentarii de la cititiori.

 2. zero

  “proces de actualizare al Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al municipiului de pe Bârzava”

  Dovadă cum că celelalte (multiplu pretinse) “studii” şi “planuri” nu au fost “durabile”.
  Nici cel cu tramvaiul.

 3. Marius

  Daca Popa ar fi interesat sa faca ceva util, ar actiona la sursa neplacerilor acestui oras: mitocania, raua vointa, ilegalitatea. Degeaba ai promenada daca sunt unii care isi tureaza masinile facand un fum negru printre pietoni. Degeaba vrei ca lumea sa stea in Resita cand injuri orasul si administratia de cate ori nu poti sa dormi din cauza poluarii fonice. Degeaba vrei mobilitate urbana si pietoni daca masinile stau parcate pe trotuar si ocupa intreaba latime a acestuia. In felul in care e, autoritatile gireaza lipsa de bun simt si ilegalitatea, dar se mira de ce resitenii fug din acest oras.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei