Primarul Ciurea vrea să scurteze cu 10 km drumul de la Ramna la Bărbosu!

ciurea

Aflată la al treilea mandat în fruntea administrației locale, Magdalena Ciurea, primarul comunei Ramna se poate mândri cu proiectele pe care le-a implementat pentru comunitate, o parte dintre ele fiind spre finalizare. Amintim aici asfaltarea drumului comunal 86 Berzovia-Ramna, lucrările pe acest drum apropiindu-se de final. Considerat o mare realizare pentru comună, proiectul a primit finanțare prin PNDL 2.

De asemenea, pe ultima sută de metri se află și proiectul de alimentare cu apă.

La Valeapai este gata tot, și stația de apă este gata, Urmează să se facă forajele și mai sunt câteva cămine de pus și se finalizează”, ne-a mărturisit primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

Printre prioritățile edilului din comuna Ramna se află și asfaltările de drumuri.

Pentru drumul comunal Valeapai – Hotar Vermeș s-a terminat licitația, am eliberat autorizația de construire, 3,6 km revenind spre asfaltare comunei Ramna și se mai așteaptă pentru primirea angajamentelor financiare pe care trebuie să le dea Ministerul Finanțelor.

În cel mai scurt timp o să încep asfaltarea unei bucăți de drum de la Bărbosu până la Grind, pe care am pietruit-o în urmă cu 2 ani și acum vreau să asfaltez, pentru că acest tronson scurtează cu 10 km drumul de la Ramna la Bărbosu, care era prin Valeapai.

Sunt în lista sinteză cu 3 km de asfalt pe străzile comunale din Bărbosu și circa 4,9 km drumul comunal 87 Bărbosu-Valeapai, de la calamitățile din 2016, urmează să depun documentația la CNI”, a mai declarat Magdalena Ciurea, primarul comunei Ramna.

Edilul comunei cărășene a mai afirmat că și pentru drumul Ramna-Valeapai, care se întinde pe 7 km, se fac demersuri de către Consiliul Județean pentru finanțare, un tronson care așteaptă de mulți ani să fie reabilitat.

 

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei