Salvat de la moarte, în ultimul moment!

is

Polițiștii caransebeșeni au fost în alertă în această dimineață după ce un bărbat a amenințat că își va da foc folosindu-se de o butelie! Bărbatul, care locuiește pe strada Ardealului din municipiu a refuzat să iasă din locuință specificând că vrea să folosească butelia pentru a incendia casa și a-și pune astfel capăt zilelor.

Polițiștii și pompierii sosiți la fața locului au reușit să îl împiedice pe caransebeșean să își ducă planul la îndeplinire fiind transportat la spital cu răni ușoare.

Din informațiile obținute pe surse, bărbatul ar avea probleme psihice și cel mai probabil după câteva investigații va fi direcționat către secția de psihiatrie.

„Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență azi, în jurul orei 09:33, la o tentativă de suicid în Caransebeș, str. Ardealului, cu 3 echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de stingere, 1 ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, la fața locului sosind și un echipaj de poliție.

Persoana, un bărbat în vârstă de aproximativ 52 ani, cunoscută ca având probleme psihice, a spart geamul de la o fereastră și cu un ciob amenința că-și taie venele, că se aruncă pe geam și că va da foc și unei butelii cu gaz, aflată în interiorul apartamentului lângă ușa de la intrare.

S-a evaluat rapid situația, încercările de a vorbi cu persoana și a o determina să renunțe la acțiunile sale eșuând, echipajele de pompieri fiind pregătite să intervină atât prin exteriorul cât și prin interiorul blocului, iar când aceasta a fost gata să se arunce pe geam, pompierii au spart ușa și unul dintre acestia l-a prins în ultimul moment.

179669945_3931867440222168_3446435436573931870_n

A fost imobilizat imediat, acesta fiind in stare psihomotorie agitată și prezentând plăgi tăiate la nivelul gâtului și membrelor superioare acordându-i-se primele îngrijiri medicale și transportat ulterior de către echipajul SMURD la spital, în stare stabilă.

Plutonierul adjutant Ferugean Ionut, cel care a tras bărbatul de la moarte în ultimul moment, alături de întreaga echipă a salvatorilor cărășeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș care a intervenit pentru salvarea bărbatului”, informează ISU Caraș-Severin.

179500202_3931855243556721_2511838599364125231_n

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei