„Suntem pentru cărășeni, în slujba cetățeanului“ – afirmă deputatul PNL Dumitru Rujan

dr

În campania electorală pentru alegerile parlamentare, candidații PNL au promis că își vor pune toată priceperea în slujba cetățenilor județului Caraș-Severin, pentru dezvoltarea acestei zone. Încet, încet, vorbele frumoase din campanie încep să prindă viață prin implicarea reprezentanților cetățenilor în Parlamentul României. Săptămâna trecută, deputatul PNL Dumitru Rujan a fost prezent în ceea ce ar trebui să fie perla turismului din Caraș-Severin, stațiunea Băile Herculane. După întâlnirea acestuia cu edilul orașului de pe Valea Cernei, Dumitru Rujan a declarat:

Am avut o întâlnire de lucru cu domnul primar Cristian Miclău pentru a vedea cum pot contribui, în limita mandatului pe care îl am, pentru ca unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din țara noastră să își recapete și să depășească gloria de odinioară, să atragem cât mai mulți turiști, români și străini, aici. S-au făcut deja o serie de pași și sunt încrezător că în viitorul apropiat vom avea resurse financiare, inclusiv fonduri europene, pentru modernizarea stațiunii Băile Herculane. În acest sens am transmis o întrebare ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului Claudiu Năsui pentru a vedea ce bani europeni vor fi alocați pentru modernizarea obiectivelor turistice“. Mai multe detalii aici: http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii?idi=62068&idl=1

„Sunt optimist, mai ales că domnul Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane, a reușit deja să înceapă multe proiecte de modernizare, accesând fonduri de milioane de euro pentru frumoasa stațiune de pe Valea Cernei“ – a mai spus deputatul PNL Dumitru Rujan.

Un lucru este cert: orașul, încărcat de istoria celor peste 2.000 de ani, are nevoie de un suflu nou; de modernitate, de investiții. Vestigii istorice care au rezistat trecerii celor două milenii peste ele trebuie să fie reabilitate, consolidate, puse în valoare. Pentru a realiza aceste lucrări este nevoie de o viziune și mai ales de bani; mulți bani care pot fi atrași prin finanțări europene. Nu trebuie decât puțină bunăvoință din partea miniștrilor de resort și multă voință din partea politicienilor de Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Toader Danila

    Popor roman, MARE realizare “am transmis o intrebare ministerului…” bla, bla, bla! Chiar ne ia pe toti de fraieri, recititi, “AM TRANSMIS O INTREBARE…”pai da, o sa justifice alesul, ca asa se incepe orice demers,deci intrebarea s-a ..transmis, urmeaza raspunsul in …maxim 4 ani, apoi, trebuie sa-l mai votam odata pe Mitica pentru a face ceva cu raspunsul!

  2. Julieta

    Noi vrem actiuni concrete de ridicare a nivelului de trai.Lasati aceasta gargara ieftina cu orase noi,trenuri pe hidrogen.Realitatea este:inflatie,saracirea continua a populatiei,vaccinare haotica si bezmetica.PM-ul a luat si bomboana de pe coliva mortului:a redus ajutorul de inmormantare!Asta numai pe vremea fanariotilor se intampla .Macar aia erau de la Fanar/Istambul,nu aveau legatura cu poporul obidit.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei