Stânga politică reunită la Reșița, prin susținerea lui Silviu Hurduzeu! „Luptăm împreună și o să câștigăm împreună”!

 

 

hurdu

Victor Ponta și Sorin Grindeanu s-au aflat astăzi la Reșița pentru a-și arăta susținerea față de Silviu Hurduzeu și Ionuț Chisăliță, candidații alianței PSD-PRO România la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, respectiv la Primăria municipiului Reșița. Președintele PRO România și prim-vicepreședintele PSD, prezenți pentru prima dată într-o acțiune politică comună după moțiunea de cenzură din 2017 care a dus la căderea Guvernului Grindeanu și ulterior la înlăturarea lui Ponta din PSD, au ținut să facă astăzi front comun pentru cei doi candidați ai alianței și să transmită un mesaj de unitate: „Putem să luptăm împreună și o să și câștigăm împreună”.

ponta

Chestiunile politice și partidele sunt mai puțin importante decât oamenii, a afirmat liderul PRO România, Victor Ponta, care a amintit de trecutul comun în TSD și mai apoi în PSD, cu Sorin Grindeanu și Silviu Hurduzeu, „un om pe care l-am apreciat nu doar în activitatea politică, ci și în cea administrativă și m-am bucurat când a fost ales președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin în 2016 pentru că a acumulat suficientă experiență și cred în buna lui credință și în cinstea lui. Cinstea și buna credință care, și o să vorbesc despre asta fără să fac atacuri la persoană, care pare că dispare sau pleacă din Caraș, se mută la București, în diverse funcții importante și se întoarce la Caraș-Severin doar ca să profite de județ.

Indiferent de resentimentele pe care le am față de unii colegi de la PSD, nu e vorba de cei de față, eu mi-aș dori să ne batem cu PNL-ul. De ce? Pentru că în Caraș, vedeți fața PNL-ului, este un PSD mult mai rău, care face toate lucrurile rele făcute de PSD, dar nu face lucrurile bune făcute de PSD”, a afirmat Victor Ponta, care a atras atenția că urmează patru ani grei pentru România. În opinia fostului premier, va urma o criză economică mult mai rea decât cea din vremea Guvernului Boc, pe care Ponta l-a caracterizat ca fiind „un adevărat om de stat față de Ludovic Orban, care din păcate tratează lucrurile ca un muzicant care nu a învățat notele, dar cântă după ureche”.

grindeanu

Este nevoie de un nou început la Reșița, iar Silviu Hurduzeu trebuie să continue proiectele pe care le-a început la Consiliul Județean, a transmis la rândul său prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Silviu este un om cinstit, corect, care știe să facă  administrație publică, care este stavila în acest moment în fața încercărilor liberale de a acapara județul. Iar Ionuț este un om vechi în PSD care în diverse etape și-a arătat cunoștințele în Parlament sau în calitate de consilier local”, a precizat Sorin Grindeanu, în opinia căruia adevăratele intenții și interese ale celor de la PNL sunt strict legate de îndeplinirea unor planuri de afaceri. Acesta a precizat că în cadrul vizitei în Caraș-Severin, va exista o oprire și la Moldova Nouă, pentru a sublinia în acest fel o primă victorie obținută în Clisura Dunării, unde în ciuda obstacolelor, candidații alianței PSD-PRO România vor putea participa la alegerile locale.

Credința și dorința mea este ca într-un viitor nu prea îndepărtat stânga să se reunească. Este un exemplu bun ce se întâmplă la Caraș, un exemplu pornind de la oameni, de la toți candidații comuni pe care îi avem”, a mai adăugat Sorin Grindeanu.

Citește și Mocioalcă: „Cărășenii nu se lasă cumpărați de Romeo Dunca și nici speriați de ministrul Marcel Vela!“

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. DuaLipa

    Oho, domnu Dottore – Il Plagiatorre – sper să zbori din politică ca un „avione”!
    Ce zici de aceste declarații, domnule Zero – 0 barat? Te mai bagi?

  2. vasile

    E nevoie de un nou inceput dar Hurduzeu trebuie sa continue ce a inceput adica nimic in continuare zice Grindeanu un alt parvenit care a trait doar pe banii statului ca majoritatea celor din PSD ,

  3. Pingback: Cărășenii votează Alianța #ProCarașSeverin | OFPRO România Caraș-Severin

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei