Silviu Hurduzeu, despre președintele CJ: „Este Clotilde Armand al Carașului, cu pantaloni și elicopter”!

hur

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul organizației județene a PSD, președintele Silviu Hurduzeu, deputat de Caraș-Severin în Parlamentul României a lansat cuvinte dure la adresa actualei administrații județene, condusă de „Clotilde Armand al Carașului cu pantaloni și elicopter”, după cum îl descrie social-democratul pe președintele Romeo Dunca.

După ce a reușit să se certe cu toată lumea, a devenit Clotilde Armand, un etalon al incompetenței administrative și de aceea fac această comparație, pentru că ei reușesc să se certe cu toată lumea. Actualul președinte al CJ s-a certat cu opoziția, s-a certat cu proprii salariați, s-a certat cu medicii, s-a certat cu presa. Nu știu, mai are cu cineva cu care să se certe?!”, afirmă Silviu Hurduzeu.

Ca argument la acuzația de „etalon al incompetenței administrative”, prin care l-a descris pe actualul președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu a adus în prim plan situație recentă care se referă la intenția președintelui Romeo Dunca de a renunța la proiectele de reabilitare energetică a celor trei staționare ale Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

„Am asistat din nou la un flik flak cu sănătatea cărășenilor, acele proiect, și profit de ocazie să-i dau o veste tristă domnului Stănescu: domnule secretar general, trei proiecte semnate de dumneavoastră și de mine, dumneavoastră în calitatea de ministru al Dezvoltării, eu în calitate de președinte al Consiliului Județean, trei proiecte cu finanțare europeană pentru cele trei staționare ale SJU din Reșița, care au fost puse pe ordinea de zi pentru a se renunța la acea finanțare, le-a retras, dar cu promisiunea fermă a președintelui că vor fi repuse. Se dă cu piciorul la o finanțare europeană de peste 35 de milioane de lei!

Pentru că era vorba de reabilitare din punct de vedere energetic a celor trei staționare, aveau și o componentă neeligibilă destul de mare, care, după ce s-au făcut proiectele tehnice, am înțeles că a crescut, nu am văzut eu proiectele tehnice. Dar și așa, cele trei staționare au nevoie de lucrări de modernizare, în așteptarea spitalului nou, care în cele mai optimiste vise nu se va realiza mai devreme de 10 ani și sigur că ne dorim cu toții un spital nou, și eu mi-aș dori un spital nou, sau în așteptarea unui spital modular care nu rezolvă problemele de sănătate din Reșița și din județul Caraș-Severin, era nevoie de modernizarea acestor spitale”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu.

Parlamentarul a mai susținut că, pe lângă faptul că prin decizia președintelui Consiliului Județean se pierde o importantă finanțare europeană nerambursabilă, pe acea componentă neeligibilă existând posibilitatea împrumuturilor, care, fiind pentru fonduri europene, nu afectează gradul de îndatorare al unui administrații județene, se pierd în timp și medici.

Am văzut la adresa medicilor, doar aroganță și dispreț”, a fost concluzia finală a președintelui PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. rad de prosti

    reclama este sufletul comertului..ati stat la conducere si ati tacut ca “porcul in papusoi”..acum este prea tarziu..cei de acum urla,tipa..fac orice sa ia fata “prostilor”..vreti puterea inapoi apasati acceleratia pana treceti prin podea

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei