Și polițiștii mai sunt amendați

 

masina politie

Parchezi fără drept pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități, ești ars la buzunar. Indiferent de cine ai fi. Cel puțin așa dau asigurări reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, după publicarea unei poze în care se putea observa o mașină a Poliției parcată la Reșița, pe un loc rezervat pentru persoanele cu handicap.

Cu privire la postarea efectuată pe o rețea de socializare, în care se observă o autospecială de poliție staționată pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, în zona Poliției Municipiului Reșița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să facă următoarele precizări:

Persoana responsabilă a fost identificată și sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin nu tolerează astfel de abateri de la lege, fiind dispuse, cu celeritate, măsuri în consecință, indiferent de calitatea persoanelor responsabile”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Conform Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap se sancționează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.

foto: Facebook

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. DAB

    A greșit și omul, are și el stresul lui, nu vreau să fiu părtinitor dar țiganii și cocalarii cu gleznele goale ,cioc pantaloni lipiți pe ouăle din dotare de ce nu sunt pozați și filmați de vigilenții postaci de pe rețelele sociale?Era o întrebare.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei